Отиди на
Форум "Наука"

herkules

Потребител
  • Брой отговори

    361
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

herkules last won the day on Февруари 4 2019

herkules има най-харесвано съдържание!

Всичко за herkules

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

2330 прегледа на профила

herkules's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

180

Репутация

  1. Олеле, до къде я докарахме! Сега станах и разбивач на женски глави, а някога преди да се оженя бях разбивач на женски сърца! Права си, че повечето мъже са нормални и не мислят като Върбанов, да харесват и говорят за хомосексуализма, като нещо много хубаво, а уж е бил учител?! Сигурно такива "нормални" мислещи като него учители, разпространиха листовките из училищата за гейската любов!
  2. Това, че не си стига нещо за да разбереш моето тълкуване на клипа, показва колко ти е умственият багаж. Освен клипа имам и коментар към него. Не четеш внимателно и дори не помисляш за какво иде реч. Илайза Дей за мен е самото съвършенство, и никога няма да я убия, а ще я нося на ръце. Говориш за криминализиране на деяния в цял свят?!? Е, Русия не я ли включваш в този свят? Ами ислямските страни? Те от кой свят са? Нали уж не трябва да говорим с езика на омразата. Защо тогава убийствата в името на честта се заклеймяват най-омразно? На мен не ми трябва машина на времето, то следва своя ход и се променя с голяма динамика. Това, което е днес, утре може да е друго! А, патриархатът е доказал своите предимства, за съхранение на човешкия фактор, докато феминизмът е повече вреден за жените, ама де толко акъл у някой, за да го разбере! Също и това: Това за някои важи, а за други не! Слред като е забранена всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, как да разбирам тогава защо е разрешена така наречената "позитивна дискриминация"? Че и се поощрява дори?!? Уж е дискриминацишя, пък за закона не е!? Или равенството се тълкува както е изгодно за жените за да са по-равни от мъжете. Тази днешна конституция може и да претърпи доста промени. Всички признават като най-добра Търновската конституция. Там жените (омъжените и навършили определена възраст) също имат право да гласуват и да избират, но нямат право да бъдат избирани!!! Добре са знаели умните хора тогава, че жените с власт разрушават всичко изградено от мъжете и се стремят към гиноцентризъм или матриархат!
  3. Това откровение обяснява много неща. С огромната си власт гейове и феминистки продължават да рушат по всякакъв начин здравите семейства. Човекът го казва в прав текст и обяснява механизма (практиката) по който го правят. Не мога да разбера обаче мъжете? Защо допускат това да се случва? Тази власт много бързо може да се отнеме от ЛГБТ със сила, ако се наложи. Лошото е, че има и такива мъже като Върбанов (ако не е гей под прикритие), който да дълго и на широко обясни, как гейовете и лесбийките са прекрасни хора и трябвало да имат право да изземат децата на нормалните семейства, понеже не могат да си направят сами, защото били за закрила на децата, да ги правят гейове и лесбийки! Справка - Норвегия!
  4. В Русия домашното насилие е декриминализирано, явно такива закони за защита на жените са противопоказни за обществото! То по тая логика днес животът на всички е "прекрасен" ! Богата държава станахме в ЕС, постигнахме равенство м/у половете и средната заплата е вече над 1200 лв.! Също като метафората със манджата-свинско със зеле! За едни свинското месо, а за други само зелето. Ами защо тогава защитаваш джендърите, разпространяващи секс между мъже сред децата в началния курс? Това е най-отвратителното мръсно-нещо измислено от либералите, за което скоро ще ги изметат от управлението на света. Когато някой не е съгласен с нещо, и го каже на глас, веднага е обвинен в реч на омразата, а уж имал право да изразява свободно мнението си?! "Реч на омразата" е дискриминационен термин сам по себе си, и противоречи на друг закон за свобода на словото. За това, когато някой иска да омаскари някого, веднага използва като оправдание "реч на омразата", а съдът може да тълкува това както си иска, според човека обвинен за това! За това много от онеправданите по някога раздават сами "правосъдие"! Не речта на омразата трябва да се криминализира, а предпоставките за създаването на омраза. Тогава и омразата ще намалее, а също така и отмъщенията завършващи с убийства, било то на жени или гейове!
  5. Не ми е нуждо да съм експерт, за да знам, че това е манипулация. Женският експерт е като..........няма да правя сравнение, че пак ще опищиш форума за модераторска намеса. Лично за мен женският експерт не е никакъв експерт, а е рожба на феминизма!
  6. Тя едва ли е чела библията, ако беше чела това, нямаше да настройва модераторите срещу мен! Тимотей, глава втора! [2:11] Жената да се учи в безмълвие и пълно покорство. [2:12] На жена не позволявам да поучава, нито да господарува над мъж, но заповядвам да бъде в безмълвие. [2:13] Защото по-напред биде създаден Адам, а после Ева; [2:14] и не Адам биде прелъстен, а жената биде прелъстена и падна в престъпление; [2:15] но ще се спаси чрез раждане деца, ако пребъде във вяра, в любов и в светост с целомъдрие.
  7. Ясно, не разбираш иронията ми! Четох я и ми стана смешно. Това, което казва статията не е вярно, а е феминистична глупост, която се налива в главите на хората, за да оправдае незаслуженото равенство на жените с мъжете! С включването на жените (повече жени) в трудовия пазар, ще трябва да се изключат мъжете, или в преносен смисъл казано, да се заменят конете с магарета, и ще се свършвало повече работа! А, и кой луд работодател ще плаща повече на мъж, ако жена ще му свърши същата работа за по-малко пари? Няма такова нещо. Просто жените не са конкурентно способни, а при пазара на труда се включва най-можещия и дискриминация по пол не съществува! След, като не успяха с равенството в професиите поради неконкурентността на жените, сега феминистките вият за социално равенство с мъжете.
  8. Е, това обяснява и моето поведение. Думи като "сексист" е добре да бъдат забранени! До скоро никой не знаеше какво е това определение. Ето го и човекът от клипа, който като мен казва, че не е сексист и само за кои три неща стават жените! Всяка музика е израз на събития във времето, в което е направена. А, гейовете уж жените не ги искат, пък защитават днешното джендърясване. Иди, че ги разбери!
  9. Това е отврат! Върбанов, казваш, че нямаш нищо против това, да се разпространява сред деца в началния курс? https://trud.bg/вижте-цялата-брошура-любов-без-послед/?fbclid=IwAR3qofrilgl-uFJQ0cw0FC_T_90h--cFhmTmWoh9aV46-y_iMeM8VfFRafk" Щом това е нормално, значи аз съм тогава ненормален, и някак си ме е гнус от такива неща. Сигурно щото съм си гнуслив по рождение! А това пък кърти не мивки, ами направо асвалта! http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/1966883?fbclid=IwAR0dVWUV3C-HKDztNr2zWDT7CS9qRd2twkQjXqvdfKP7lYl8qz4-TMGhSqA Проклетият феминизъм няма спирачки. Точно заради насилственото изравняване и заради позитивната дискриминация светът губи дори повече от 160 трилиона долара годишно. Мъжете не дават максимума заради равенството и икономиката губи от това. Над 8 трилиона в зелено се харчат годишно само от женозащитните организации по света. Лудите умора нямат, до кога мъжете ще търпят това? Ето го и резултата от феминистичните изцепки! Тоя мъж, явно не е могъл да търпи повече! https://nova.bg/news/view/2019/03/02/242338/баща-преби-дъщеря-си-и-я-провеси-през-балкон-във-варна-видео/ Много лошо наказва жените. Която не слуша, провесва я през балкона.
  10. Брей, то човек да не ти покаже нещо бе?! Веднага отвръщаш и то лошо. Само че тази песен не е филмирана в клип. А и не изглежда правдоподобна. С малко ножче, жена да убие мъж и после мъжът да бъде метнат в дълбок кладенец?!? Права си, и това е част от албум "Murder Ballads", но се съмнявам, че точно заради такива жестоки страсти са пресъздали истински случки. Просто бизнес, а ексцентричното се продава! Само дето не искаш да разбереш какво мисля за "дивата роза" с разбития череп. Ако аз бях на мястото на мъжа, "дивата роза" щеше да е щастлива "принцеса"! Не, не е така! Ако го трансформирам в преносен смисъл щеше да значи "добрата феминистка е само мъртвата феминистка"! Елайза Дей не я виждам като феминистка!
  11. Дорис, мислех те за по-интелигентна, дори си и учен?!? Явно не схващаш какво исках да кажа. Това дори беше комплимент от моя страна, в знак на уважение към женската същност! За такава жена всеки мъж би се борил. Защото женската сила е в женската слабост и женска красота. Проследила си текста и си се абстрахирала от същността на клипа, като си видяла кръвта и камъка, също и думите на мъжа "красотата трябва да умре"! Не, не това е моето тълкуване на клипа! Елайза Дей (Кайли Миноуг) е рядко срещана женска красота!!! Афродита, така обземаща, че се забравяш в нея, когато е в твоето обкръжение, възраждайки в теб нещо дълбоко и отдавна забравено...Но, дива, свободна, независима, лежаща в реката на промяната. Така пленяваща, че не всеки умее да и устой на 'погледа', да не изгуби себе си в нея.
  12. Нищо не рискувам. Такива нокаутиращи мъжете жени ги има само по американските филми. До сега не съм виждал, жена да нокаутира мъж, а за мен ще са необходими поне 10-на. Все обратното става. Те за това все реват феминистките за права и незнам какво си. Ами хайде тогава, нека да се махнат законите възпиращи мъжете към саморазправа с жените при свада (семеен конфликт), официално да обявят, че и жените имат право да бият мъжете (ако могат) и да видим тогава кой кого ще нокаутира? Като гледам статистиката до сега от началото на 2018 вече има 30 нокаутирани жени, при все забрани и закони, възпиращи мъжете да нокаутират жени! В русия декриминализираха домашното насилие, и сега мъжете там много по-малко нокаутират жените, защото жени не смеят много много да излизат на ринга да се боксират с мъже!
  13. Е, да, ама това са го решили боговете!? И е вид наказание заради нещо си. А, сега коя е причината една част от мъжете (като Nuk1 и Върбанов) да се самонаказват и да призовават и останалите мъже да приемат мазохизма и джендъризма, като нещо нормално, жените да се разпореждат с мъжете? С какво са виновни мъжете като пол, че са природно по-силни от жените и ги пребиват от бой, когато има разногласия и женският инат е непреодолим по друг начин?
  14. Такова нещо не трябва да се допуска, защото е извращение с авторитета на мъжа! Както и женски командир на отряд от мъже! "Има ли жена, има проблем, няма жена, няма проблем"! В казармата старшината на ротата ни казваше: - Туй дето пикае клекнало, освен за секс и за да ражда деца, за друго не става, и на жена офицер, чест не се отдава (тогава имаше и жени с чинове, от администрацията на поделението)! Не напразно в миналото мъжете не са допускали жени на кораби, защото носят само нещастия. Днес понеже жените били "равни с мъжете", навсякъде се навират, без да ги искат, защото по закон имали право. В това е и проблемът в отношенията мъже/жени! Мъжката доминация била стереотип, и сега искат да я заменят с женска доминация. Е, няма да стане. То, когато на някой не му харесва нещо от казаното, веднага го обявява за реч на омразата, а ако някой мъж се чувства можещ повече от жена и го показва, било предразсъдък, и трябва да го избягва, за да не го осъди обществото или някоя феминистка!
  15. Абе то аз отдавна съм го схванал, ама ти не искаш да го схванеш, не че не можеш, не мисля че си чак толкова изостанал. Някой каза, че си бил учител......леле мале, какъв учител само? Предполагам разпространените листовки в училищата с джендърията са дело на твои ученици! Точно за това, казвам, и пак почетвъртвам! Жените не трябва да се заблуждават, че ще могат да се гаврят с мъжете, щото имало закони, които да защитават женските безобразия! Имам предвид гадорията с ИК, където по закон се отнемат всички права на мъжете, а жените безконтролно и безнаказано ще ги наказват произволно, когато им скимне (мъжът няма право изобщо да доказва своята невинност, щом бъде обвинен в женско насилие)! Че, и женско гестапо GREVIO решили феминистките да създават? Такива филми се произвеждат само в Холивуд. Обективната реалност показва друго, какъвто е и поредният случай с жената от Варна. Навсякъде по света мъжете не си поплюват, бият и наказват подобаващо жените, осмелили се да диктуват условия на силния пол. След простотията с МЕ Тоо сигурно ще има ръст на жени, предали Богу дух, като "награда" от мъжете, заради женски клевети. Щом ще има такива закони, ще има и обратно-пропорционална законност!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...