Отиди на
Форум "Наука"

striker

Потребител
  • Брой отговори

    11
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за striker

Contact Methods

  • Website URL
    http://interlandbg.com/

Лична информация

  • Пол
    Мъж

striker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Репутация

  1. "Да не искате да разболеете мама" би звучало нормално ако братята са малки, да речем под 8-9 години. както споменаха по-горе, коренно се изменя смисъла за по-възрастните братя, и не се разбира за чия майка става въпрос (дори да е очевидно).
  2. трудно може да се прецени кой въпрос е тъп, защото винаги има две гледни точки - тази на задаващия въпроса и тази на отговарящия. в случая отговарящият решава дали въпросът е тъп или не, т.е. доста е субективно. в слуачая с карикатурата по-горе, задаващият въпроса може да е пропуснал огромният надпис, по една или друга причина, но не е задължително да е тъп а по скоро разсеян.
  3. доста различна е от стила на Роулинг, но ми се стори прекалено цинична, дори и за мен. все пак си струва да се прочете
  4. ако самото откритие носи риск за сигурността на създателя, би било логично да го крие докато намери начин да го продаде на голяма корпорация, макар и да не успее да се възползва максимално от потенциала за печалба. но като се замислиш, няма да му трябва толкова време за да намери купувач и да остане анонимен доколкото желае. има и друг по-конспиративен вариант - да направи откритие, да се опита да го продаде, но да не излезе на бял свят. така дефакто взима пари да се откаже от откритието, което би навредило на нечии интереси.
  5. т.е. след спирането на мозъчните функции, той си спомня какво му се е случило? и какво по-точно си спомня, нещо от реалността около него ли? на мен това ми се струва невъзможно
  6. дано да остане онлайн, има нужда от такива ресурси. сигурен съм, че може да се намери решение
  7. аз съм чувал, че първите наченки на футбола са в Китай
  8. жалко наистина за Берое, че първият мач така паднаха. много са ми симпатични, най-вече заради феновете
  9. определено най-дразнещо е слагането на -ий за множествено число. понякога се чудя за римляни ли се пише или за нещо друго
  10. мисля, че всеки се дразни на непознат за него диалект. в същото време не осъзнава, че той също говори на някакъв диалект, който дразни другите.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...