Отиди на
Форум "Наука"

resavsky

Модератор История
  • Брой отговори

    13549
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    152

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ resavsky

  1. Това е невъзможно с оглед насторенията в България. А те са категорично антисръбски а не антигръцки или антитурски.Можеше са речем през 1915 година да ударим гърците и да си върнев Кукуш, Сяр,Драма че и Солун .
  2. https://t.me/operativnoZSU/140159 Украинците скоро ще могат да рускат от 30 до 60 далекобойни дрона на нощ.
  3. Тази нощ е атакувана с дронове голямата рафинерия до Ярославъл .Според руснаците всичките дронове са унищожени още във въздуха и щети няма.
  4. Монетни находки от началото на 8 век които трябва да се свържат с българите на Аспарух и Тервел .
  5. Първи данни от изборите в Русия: - най висока е избирателнтата активност в Чечения.Към 12.00 часа е 96 процента.
  6. На първо време трябва да продължат със стратегията за удари по рафинериите,която се оказа изненадващо успешна.
  7. https://t.me/operativnoZSU/140042 Започнаха да отменят влаковете от и за Белгород. Бавно и полека този половин милионен град влиза във фронтови режим .
  8. Твърди се,че сериозна част от населението на Белгород вече е напуснала града.Училищата са полупразни а почти всички заведения не работят.Кремълските власти не разгласяват тази информация за да не засилват паниката но в каналите в Телеграм има достатъчно информация.
  9. https://t.me/operativnoZSU/140009 По скоро символично но руските бунтовници превземат село в деня на изборите.Село освободено от Путин.
  10. И летище Домодедово е било атакувано с дронове тази нощ.В резултат на удара летището е затворено до второ нареждане.
  11. Този нощ е атакувано с дронове една от най-големите рафинерии в Русия - в Славянск на Кубан.По първоначални руски данни дроновете са били унищожени вън въздуха но при падането един е предизвикал голям пожар / в гасенето на който са се включили повече от 70 души/.
  12. Най ефективната защита срещу дронове на този етап си остава унищожението им във въздуха.
  13. Русия просто не може да си позволи да губи по една - две рафинерии на ден.Съвсем скоро това ще се отрази на пазара на горивата .
  14. https://t.me/breakingmash/52443 Гори поредна рафинерия в Сизран Самарска област .Доста далеч от фронтовата линия.
  15. Тепърва ще въвеждат дронове изтребители - за борба с други дронове .Въобще ще бъде интересно.
  16. В Белгород се засилва паниката.Повечето магазини вече не работят. Носят се слухове за предстояща евакуация и отмяна на изборите в града.
  17. Това добре но трябва да намерят начин да увеличат производството на боеприпаси. Това е ахилесвата пета на украинците.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...