Отиди на
Форум "Наука"

Фестивал на българското образование - 2014 г.


Recommended Posts

  • Администратор

post-1-0-29968900-1396863121_thumb.jpg

Организационният комитет на Фестивала на българското образование (www.edufest.info) има удоволствието да покани Вашата организация и Вас лично да вземете участие в Деветото издание на Фестивала, което ще се състои от 9 до 12 април 2014 г. в околното пространство на Националния дворец на децата – гр. София, едновременно с Международния фестивал „Млади таланти” (www.npc-bg.org).

Фестивалът на българското образование се организира от неправителствени организации, работещи в областта на образованието, със съдействието на МОМН, МК, Столична община, РИО на МОМН – гр.София и други държавни институции и общини, медии, фирми.

Ежегодно той събира над 150 участници - средни училища, професионални гимназии, частни училища и детски градини, висши училища, колежи, школи по езици и изкуства, спортни клубове, издателства, неправителствени организации и др. През цялото време на фестивала работят над 30 творчески ателиета за изобразителни и приложните изкуства, спорт, компютърни технологии, медии, наука и техника, театър, танц, литература, мода, интелектуални игри и др.; провеждат се дискусионни форуми по актуални проблеми на образованието, тече постоянна концертна програма с участието на училищни, детски и младежки формациии и други активности. Редица печатни и електронни медии отразяват събитията, а на сайта на Фестивала (www.edufest.info) се публикува списък на всички участници с препратки към техните сайтове, богат снимков материал от фестивалните събития, мултимедийни презентации. За изминалите 8 години Фестивалът е спомогнал за създаването на десетки партньорства, много от които са се реализирали в успешни проекти, дейности, събития.

Международният фестивал за детско изкуство „Млади таланти”, който се организира за 6-ти път от Националния дворец на децата, предоставя възможност на деца от страната и чужбина да демонстрират своето майсторство във всички раздели на изкуството - изобразително, приложно изкуство, литература, фото и киноизкуство, фолклорни и класически танци. Ежегодно в него участват над 50 колектива и индивидуални изпълнители както от България, така и от други страни.

Повече в прикачения файл: !pismo-F-2014-all (1).doc

БГ Наука ще вземе участие във фестивала!

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...