Отиди на
Форум "Наука"

За какво е този клуб!


Recommended Posts

  • Администратор

Идеята е да си говорим колкото се може по-културно и в затворено форумно пространство за политика. Смятам, че имаме нужда да споделяме и да коментираме помежду нас си какво се случва, но в отворения форум винаги ще се намери някой, който да развали хубавата тема.

Тук ще могат да пишат само избрани от мен потребители и всички модератори, а ако искате да поканим някого в клуба, просто ми пишете или пишете в тази тема. А също така всеки може свободно да кандидаства и ние ще го одобряваме. (Или пък - не.) Всеки поканен може много лесно да бъде изгонен и да си продължим дискусиите, свързани с политиката, без да ни се бъркат "големите псевдо разбирачи".

Приемат се всякакви идеи и предложения!

  • Харесва ми! 3
  • Благодаря! 1
Link to comment
Share on other sites

За нас

Вече 17 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...