Отиди на
Форум "Наука"

Да пиеш мляко е расистко!


Recommended Posts

  • Администратор

Не искам да го обръщаме на расизъм или нещо подобно, просто много ме впечатли този клип и нещо не мога да разбера каква е политиката на подобни доклади и на какво се цели и какво точно се иска?!?!?

Някакъв доклад на някъв учен, че пиенето на мляко е расистко, щото 70% от "черните" имали проблеми с усвояването на лактозата и това да пиеш мляко било white supremacy ....

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Точно това. Да го цитират, да говорят за него....Но е забравил жълтите. И те пърдят от него....:ag:

Но и аз да сложа нещо. Тук от преди 100 години има едни ментовки които им казват Негро и е наприсуван един коминочистач, защото ти прочиства гърлото както чистача саждите на комина. И 50 Цент се възмутил заради този расизъм, че продават бомбони с обесен негър. Защото НЕГРО в техният жаргон означава овисен негър.

50cent_negro.jpg

:ag:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
Преди 19 часа, Skubi said:

Но е забравил жълтите. И те пърдят от него....:ag:

Моят котарак също пърди от прясното мляко. И той е жълт, между другото. 

Стои в мен, галя го, той ми мърка (с други думи - обичаме се) и в такъв интимен момент вземе, че пръдне... Затова вече не му даваме да пие мляко. 

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...