Отиди на
Форум "Наука"

Да пиеш мляко е расистко!


Recommended Posts

  • Администратор

Не искам да го обръщаме на расизъм или нещо подобно, просто много ме впечатли този клип и нещо не мога да разбера каква е политиката на подобни доклади и на какво се цели и какво точно се иска?!?!?

Някакъв доклад на някъв учен, че пиенето на мляко е расистко, щото 70% от "черните" имали проблеми с усвояването на лактозата и това да пиеш мляко било white supremacy ....

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Точно това. Да го цитират, да говорят за него....Но е забравил жълтите. И те пърдят от него....:ag:

Но и аз да сложа нещо. Тук от преди 100 години има едни ментовки които им казват Негро и е наприсуван един коминочистач, защото ти прочиства гърлото както чистача саждите на комина. И 50 Цент се възмутил заради този расизъм, че продават бомбони с обесен негър. Защото НЕГРО в техният жаргон означава овисен негър.

50cent_negro.jpg

:ag:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
Преди 19 часа, Skubi said:

Но е забравил жълтите. И те пърдят от него....:ag:

Моят котарак също пърди от прясното мляко. И той е жълт, между другото. 

Стои в мен, галя го, той ми мърка (с други думи - обичаме се) и в такъв интимен момент вземе, че пръдне... Затова вече не му даваме да пие мляко. 

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

За нас

Вече 17 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...