Отиди на
Форум "Наука"

Ако бях евродепутат...


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

http://ep202five.bnt.bg/ako-byah-deputat/

Тук е мястото където младите хора могат да влязат в „кожата” на евродепутат. Предлагаме ви една възможност, която започва като игра, но може да се окаже реалност. Може да е истинско действие с истински резултат! Регистрирайте се. Създайте си профил. Представете се с кратък текст – обяснете защо искате да се пробвате в политическото действие. Споделете какво предлагате да направите за хората и ги убедете, че можете да го постигнете. Публикувайте своя програма. Поемете риска да я защитите в онлайн форума. После прочетете отново програмата си. Ако решите – поправете я или я оставете непроменена. Програмите ще бъдат оценени от тричленно жури през май 2018 г. и ще бъдат обявени тук - в сайта. Първите три най-добри идеи ще бъдат предложени на евродепутатите за разглеждане и – защо не - и за реализиране!

Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...