Отиди на
Форум "Наука"

Европа повтаря историческите си грешки


Recommended Posts

  • Администратор

borisov-erdogan.jpeg

Европейската идея е на смъртно ложе. Европа повтаря историческите си грешки, а дефицитът на солидарност и злоупотребата с идеята за равенство вече донесоха края на Европейският съюз. На нашето поколение е^хората около и под 30 годишна възраст - остава само да асимилираме случващото се.

Когато преди 80 лета европейските лидери са си затваряли очите пред престъпленията и териториалните амбиции на Адолф Хитлер в нелеп опит да отложат неизбежната война с най-голямото зло в човешката история сигурно също е имало дипломатически вечеринки, потупване по гърба и ухилени ръкостискания. Днес този сюжет се повтаря пред смаяните ни погледи, само че в ролята на Хитлер е турският президент Реджеп Ердоган.

Усвоил до съвършенство реториката на крайната левица и ролята на вечна търсеща правата си жертва анадолският мустакат диктатор използва силата на състраданието за да победи Европа в собствената Й игра - тази на толерантността и взаимопомощта.

В ролята на сирийски бежанци пък влизат млади мъже от страни като Афганистан и Мали за чието добруване се правят опити да бъде вменена отговорност на най-бедните страни в Европа, каквито са България и Гърция.

Цялата статия четете на: https://conservative.bg/defitsitat-na-solidarnost-ubiva-evropeyskata-mechta

Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...