Отиди на
Форум "Наука"

Птичият грип ще е Голямата пандемия“ – бившият директор на CDC


tekotaka

Recommended Posts

  • Потребител

Долната статия, съвсем сигурно се е работило и уж и мсега се работи по птичи грип. Според текущото вече е създаден инфекциозния за човека вирус на базата птичи грип. 

Този човек изобщо не е случаен, дали прави мероприятие и основно за вътрешна употреба или съобщава в стила на  корпоративната държава- какво да очакват народите по земята?, или .......... просто ще има изненада?............ не бива да се заравя срещата за глобалното пандемично споразомение и за делигиране на глобална корпоративна функция на ЦЗО, което предстои след около 10 дни. Как ще се представят САЩ  там?. ами Китай?, ,а водещите в ес?

 

  

“Мога да го направя силно заразен за хората, птичият грип ще е Голямата пандемия“ – бившият директор на CDC

 
14.05.2024
Автор:Обективно
 
 
 
Бившият директор на CDC: “Мога да го направя силно заразен за хората, птичият грип ще е Голямата пандемия“

Бившият директор на американския Център за контрол на заболяванията (CDC) д-р Робърт Редфийлд предупреди, че в момента се извършват опасни експерименти с птичия грип.

„Очевидно най-много се притеснявам от птичия грип. В момента са необходими пет аминокиселинни промени, за да може ефективно да зарази хората. Това е доста тежка видова бариера – но този вирус вече е в 26 вида бозайници, както наскоро видяхте в говеда. Но в лабораторията бих могъл да го направя силно инфекциозен за хората само за месеци“, каза Редфийлд в интервю за NewsNation.

„Това е истинската заплаха. Това е истинската заплаха за биосигурността, че тези университетски лаборатории правят биоексперименти, които умишлено модифицират вируси – и мисля, че птичият грип ще бъде причината за Голямата пандемия – където те учат тези вируси да бъдат по-инфекциозни за хората“, предупреди Редфийлд.

Преди дни от министерството на общественото здраве и околната среда в Колорадо съобщиха, че наблюдават 70 работници в млечна ферма заради съмнения, че могат да имат птичи грип.

Един от тези проекти, за които предупреждава Робърт Редфийлд, е проект на САЩ за $1 млн. Той цели да направи птичия грип по-заразен въпреки съмненията, че подобни експерименти доведоха до Ковид.

Изследването в сътрудничество с китайски и британски учени включва заразяване на патици и гъски с различни щамове на вируса, за да станат по-заразни, и изучаване на потенциала на вирусите да „прескачат на бозайници“, показват документи за проекта.

Финансирането на изследването на птичия вирус е започнало през април 2021 г. и е планирано да продължи до март 2026 г.

В допълнение към продължаващите опасни експерименти с модификация на вируси в САЩ, миналата седмица на сайта на Белия дом се появи съобщение за новите правила за изследвания на биоагенти и патогени с потенциал да предизвикат пандемии.

„Спешните“ изследвания с двойна употреба на биоагенти и токсини, както и на патогени с потенциал да причинят пандемия вече ще бъдат освободени от надзор. Това пише в правилата, публикувани от администрацията на Байдън на 6 май, озаглавени „Политика на правителството на САЩ за надзор на изследванията с двойна употреба, пораждащи безпокойство, и патогените с повишен пандемичен потенциал“.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

И ще го пратят със сега излюпващите се нова генерация на птиците, в преселените южни колонии и както с ковида спряха големият поход на китайците към запад, сега ще спрат бежантичната вълна. Ще има чудесен повод, за затваряне на границите от повтарящите се на ново и на ново тълпи от юг.... 

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...