Отиди на
Форум "Наука"

glishev

Потребители
  • Брой отговори

    10135
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    137

glishev last won the day on Септември 22 2015

glishev има най-харесвано съдържание!

Всичко за glishev

  • Рожден ден 12.07.1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://mglishev.blog.bg/
  • Skype
    glishev

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    София
  • Интереси
    Западноевропейско Средновековие, християнство, литература, LARP.

Последни посетители

58993 прегледа на профила

glishev's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

4,7k

Репутация

Single Status Update

See all updates by glishev

  1. Любомир Авджийски, Антоанета Цонева, Petko Kovachev, Miroslava Petrova, Peter Aleksandrov Stoinov, Manuela Maleeva, Deyan Vassilev, Антони Де ла Реа, Kiril Chukanov, Георги Мишев, Георги Драганов, Петромир Кънчев, Асен Генов, Цветелина Ина Сърбинска, Иво Мирчев, Инициатива "Правосъдие за всеки", Протестна мрежа, Georgi Iliev, Victor Lilov, Emil Robert Cohen, Виктор Димчев, Деси Николова, Vassil Garnizov, Tihomira Metodieva Tihich

    Имаме много сериозен проблем. Обявените за довечера два протеста отсега са предизвестен провал. И това НЕ СЕ дължи на моя грешка. Дължи се на грешка на ЮРИСТИТЕ.
    1. Обявеното събитие за протеста на юристите от пет и половина пред Съдебната палата е в неудобен час и е ЧАСТНО. Да, после е добавено публично, но частното не е изтрито и часът си остава неудобен. Поканите и споделянията са недостатъчно. Не сте си свършили работата. Няма да има масовост. Масовостта Е важна, независимо какво мислите.
    2. Обявеното събитие за гражданския протест от шест и половина пред Министерския съвет НЕ Е споделено от най-важните лица на Инициативата и на Протестна мрежа. Това на практика е саботаж. Аз съм си написал домашното и съм поканил много хора, споделял съм усърдно. Но не виждам същото отсреща.
    Не аз, а много по-смислени хора ви казаха, че трябва двоен натиск срещу тандема Борисов-Цацаров: и по устав, но и уличен. Двата вида натиск се допълват. С погрешната и мързелива теза, че "хората са уморени", с желание да се докаже тази теза и с неохотата си да помогнете за уличната част, която първоначално САМИ свикахте, Инициативата и дори ПМ всъщност саботирате възможността за ефективен натиск срещу Борисов.
    С полумерки нищо няма да постигнем. Нищо от седемте искания няма да се случи, ако юристите, природозащитниците и изобщо всички граждани не си помагаме по всички възможни начини. Обяснения и критики няма да са полезни. Споделяйте двете събития и КАНЕТЕ хора, докато още има някакво време.
    Знам, че утрешният протест ще е по-голям, но тези неща си имат инерция и няма как утре да има достатъчно хора, ако не ги е имало днес.

    - 1. Публичната версия на събитието на юристите, пет и половина, Съдебната палата: https://www.facebook.com/events/459080357611178/

    - 2. Гражданският протест пред Министерския съвет: https://www.facebook.com/events/1522913021356807/

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...