Отиди на
Форум "Наука"

ДеДо Либен

Потребител
 • Брой отговори

  1231
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  6

ДеДо Либен last won the day on Декември 13 2018

ДеДо Либен had the most liked content!

Репутация

1149 Старши асистент

2 Последователи

Всичко за ДеДо Либен

Лична информация

 • Пол
  Няма да кажа

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ДеДо Либен

  Отклонения

  Самата борба , подтискане и изкореняване на всичко , което не е либерал-комунизъм (зло не се лекува със зло , едната крайност плюс другата не прави нормалност) е девиация и обсесия.Самият вие сте пример със създаване на настоящата тема за писане през призмата на собствените си обсесии.
 2. ДеДо Либен

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Има си съответни медицински изследвания от 40-50те години на миналия век та досега.Процентът естествено е един и същ.От 5-6% при хомосексуалните до даже не промили , а промили на промилите при разни транс екзотики.Всичко това в миналото е било много по-невидимо и ,,тихо,,. Все пак до съвсем скоро тия неща бяха инкриминирани(и за да не скочи някой като Матросов пак , ще вметна - нещо неправилно според мен). Както е казал обаче голямият учен А.Н.Нагласовский: Каквото трябва да се докаже - ще се намерят доказателства и статистики по въпроса и ще се докаже. Затова и в днешно време не е проблем да прочетеш (не в специализирани издания , а като авторитетно мнение на разни активисти от Марс) , че тия 5-6% всъщност били 10-15% и други такива лакърдии.Като сложиш и повишените като цяло децибели на либерал-комунизма и се създава чуство за масовка. Така , че израждането доколкото го има е само в главата на - човек , полагащ грижи1 и - човек , полагащ грижи2.
 3. ДеДо Либен

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Бъркате , защото явно обичате да обобщавате.Какво се е оказАло и на кой какъв му е основния джендър си е негова работа.Ма явно това за Бътлър дълбоко ви е жегнало и е смутило вътрешния ви мир , та чак се хвърлихте като един Матросов за защитавате правата вяра.Чак и измислена статистика вкарахте в темата.(измислена и на ангро по метода на проф.А.Н.Нагласовский , щото тия кръгли цифри....) Е , при дедо ви Либен макар и без брак домочадието знае добре кой е бащата и коя е майката и няма проблеми с това , така че пряка дискриминация ще е някакви формуляри да ги принуждават да се сблъскват с подобни малоумщини. Все още нямам отговор на въпроса , защо да няма две опции и възможност.за избор. Придобиването на права за едни не би трябвало да става за сметка на лишаване от права за други.Макар и обратна това също е дискриминация.
 4. ДеДо Либен

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  И защо трябва от изключенията да правим правила и най-важното задължения. Може би , защото по Маркузе отклонението трябва да стане нормално , а нормалното - отклонение. Пука ми не мене , че формуляра на училището щял да стане много обемен и ще се хаби много хартия.В крайна сметка разходите му , включително и заплатите на учителите ги плащаме всички ние. Така , че не виждам , защо да няма поне две опции - за ретроградите , като основната маса - баща и майка , за малцината извисени духом - съшество1 е същество2? п.с. Да живей чистата и свята Леберастия и Дж.Бътлър - нейния пророк.
 5. ДеДо Либен

  Джендър- психология или джендър- лакърдии

  Аааа , не е точно така. Ако нямаше задни (педерастки) мисли(желания , щения за ,,пипане,, на мозъка и моделиране на поведението) , защо формулярите не са политкоректни и плуралистичти - опция 1 - баща и майка , опция 2 - родител1 е родител2 , опция 3 - същество1 и същество2? п.п.много пост , много нещо , много примери да убеждавате аборигените в правотата на ,,вярата,,
 6. ДеДо Либен

  Случаят Дятлов

  Виж му темата за ,,инцидента над Сахалин,, и опитай от три пъти да познаеш до какви идеи ще стигнат прокурорите. п.с.жокер - нещо като идеите за това кто е прасвердлил дупката в МКС.
 7. Гена не е стар арменски , а е на хора живели преди време на територията на съвременна Армения.
 8. Близзззз , Пигггг... Големи източници , голямо нящо. И големи теми естествено(аз лично още чакам автора да ни разкаже как СССР-то ни е падарило преди 30 години , бля , бля ,бля) п.с.ясно е , че Душко работи усърдно на друго място и е оголил тука фронта , но заместника не го докарва много много.
 9. ДеДо Либен

  НОВИЯТ РЕД , огнен дъх от Мрака.

  Като гледам с групата съмишленици имате и няколко други опции. Да се ползвате от научните достижения , да се ГМО и хомоформирате , да станете истински постчовеци - да си имплантирате по едно ракетно сопло на едно място(дето не огрява слънце) и да отлетите в Безкрайния Космос. Да намалите алкохолните и некои други субстанции.
 10. Мей би в нечии фантазии и да е така , ама на наследниците на Таргитай върховния бог е Папай , което е не само различно от Тенгри , но и папа-та на тюркски.Пантюркистка му работа.... Всъщност що ли се учудвам , като ще се крадат чужда история и древности - да се отпочне от началото.Дето се вика да пием направо от извора.
 11. Нямам идея дали кладенеца е чист или не дотам , по скоро е въпрос на спекулации поради липса на исторически сведения. И по лингвистични и по генетични данни циганите са от Северозападна Индия и са побегнали на запад преди около 1000 години. По същество към този момент са били един род - патриарх с няколко сина , двама-трима негови братя с първите братовчеди , внуци и правнуци , женоря - общо около 250-300 души. Спекулация: явно са били беляджии по принцип и някой раджа е решил да ,,ги вкара в правия път,, и оттам като са побегнали та ,, беж крачета,, Тук е мястото да споменем , че са един от малкото народи с установено понятие за нечовекотнас - нециганин(и то не просто като обозначение , а като нещо лошо , втора ръка , нечовек , цигански вариант на варвари с още по-отрицателно отношение) , което си е вид ,,расизъм,, или не знам както там го наречете. Дали неинтегрирането им се дължи на неприемане от мнозинството или на този специфичен техен ,,расизъм,, е въпрос без отговор. Драмата им в исторически план е , че не са случили на занаят - един друг народ с подобно понятие за другите е заложил на банкерство , бижутерия и правене на кино и е спечелил.Братята цигани са изтеглили късата клечка - песни , танци , тук-там калайдисване и ,,бране,, на каквато падне чужда собственост.Както се казва - икономиката , глупако.
 12. http://sparotok.blog.bg/politika/2009/10/15/dionis-i-trakiiskiia-pohod-kym-indiia.416191 Върти , сучи все на там ни тегли , а.
 13. ,,Братята,, цигани са дравиди , очевидно на даден етап индоевропеизирани в лингвистично отношение. 2000 г.пр.Хр. те са си били в къщи у Индия , а бъдещите индо-иранци някъде далече на север.
 14. Понякога един инфантилизъм е много по-здравословен във всяка едно отношение от подобни , очевадно неизлечими фиксации. Пробвахте веднъж - никой не се хвана на въдицата , сега вече директно си вкарвате дежурните байки , белким и тая тема ,,отиде у киреча,, Остава само православната Душа да изскочи от някой храст и стой та гледай...
 15. ДеДо Либен

  Опашката или "Първи по време, първи по право"

  Малко ОТ. Санирането и реновирането всъщност са изпълнение на топлоизолазия по стените и топло и хидроизолачия по покрива , плюс смяна на дограмите и боядисване. Никой , никъде не е изследвал състоянието на заварките на панелките , да не говорим да ги е поправял при необходимост.Така , че като изключим намалените сметки за ток( и то докато топлоизолацията си стои на мястото) не може да се говори за никакво удължаване с 30 години и други подобни пожелания. Поръчките бяха спечелени от неслучайни фирми без капацитет да свършат съответния обем работа и без опит в строителството.В резултат - наемане на подизпълнители от кол и въже , бачкаторите - основно от Циган маале без грам опит , вложените материали - в долния диапазон на цени и качество , изпълнението под всяка критика.За сметка на ниското качество - цените завишени. Малкото добри примери на строителни фирми с опит и ,,биография,, са по-скоро изключение.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×