Отиди на
Форум "Наука"

ДеДо Либен

Потребител
 • Брой отговори

  1295
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  6

ДеДо Либен last won the day on Декември 13 2018

ДеДо Либен had the most liked content!

Репутация

1335 Старши асистент

3 Последователи

Всичко за ДеДо Либен

Лична информация

 • Пол
  Няма да кажа

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Тука я подкарахте съвсем през просото. Не е въпроса какво са познавали и какво са открили , а с модифицирането на кое са положили началото на земеделието.
 2. Страшна логика...но малко вероятна. По-скоро разсъждавайки в тъмните нощи някой блестящ ум е осъзнал изначално-присъщото веганство на рода Хомо и останалото , както се казва е история. Все пак най-вероятно се е отпочнало от разни треволяци (бъдещите житни) , като до овошките и еле пък до оградите ще трябва да мине доста време. п;с; гледам в темата за Вогонството сте писали , че човек опитва и оценя кое е вкусно.Ако може да ни осветлите поради что е решил да развъжда безвкусни и горчиви неща.
 3. Ти остави , но в създалото се безвластие и борба за наследството балканския управляващ ,,елит,, се втурва активно да помага , кой на която страна си е избрал.Та организирали са се , но не за противопоставяне , а за предполагаем келепир.Жалка работа.
 4. Султана дето го държат в клетка и го разхождат като мечка на панаир из Анадола е не кой да е , а Баязид Йълдъръм. Татарския кан (не е точно татарски и не е точно кан) пък е Тимур. За радването пък е показателно кой е измъдрил - По -добре чалма , отколкото папска тиара.
 5. Интересно наблюдение , което съчетано с генетичните данни от унгарските изследвания ( преобладаваща Y хаплогрупа N) ни води не към тюрки , не към монголи , а май към разни ханти и манси.
 6. Направете някакво минимално усилие относно кирилизацията , че е малко натоварващо така или по-добре минавайте направо на торкски руни.
 7. Няма начин разгадаването на Линеар А да не минава през маджарски превод. Етруският и той така. п.с. поне пусни един превод на български на тая молитва към Слънцето.
 8. Люпят се Скуби някъде там дето е най-цветното - синьо , оранжево , зелено и пембено В близост най-вероятно до протобашкортите.
 9. Интересна работа - в първото си изречение правите прогноза , при това съмнителна.Щото като сме тръгнали да прогнозираме , аз пък мисля че и да му бяха дали коридор пановете , най - много щяха да отложат патакламата с някой и друг месец. В тоя ред на мисли що пък да не прогнозираме какво щяла да направи Свещената крава?
 10. Интересно това къде го видя... Пусти ощипани госпожици...
 11. Тъй като е знайно , че в Америка бият негрите е нормално в темата за Чернобил да се появят и Бопал , Бикини и излюблената на заДушевния Трол Фукушима.. Лично аз съм гледал няколко документалки по въпроса. Специално за Бопал мисля , че беше в поредицата ,,Минути до катастрофата,, , така че темите не са табу. Интересно ще е обаче модератора да пусне и съответния американски аналог на двата малоумни папагала , в който да се лъже и маже като дърт ром само и само да се оневинят съответните виновници.
 12. Не буди отново жалост и умиление в потребителите на форума. При теб всичко е наред - знаеш правилния език и ще бягаш в правилните пАсольства. Разкрит си Щирлиц
 13. Тъй като очевидно няма кой да модерира Душата , няколко пожелания към Ленинградската Мурзилка: Намали алкохола и другите стимулиращи субстанции. Пиши сутрин на трезва глава. Така ще намалиш глупостите , които вече ни втръсват.
 14. Съдиха ги , както съдиха и психопатите-убийци Газдов и Горанов и естествено не ги осъдиха.Гарван гарвану око не вади. Иначе не знам дали по-добро е измислено , но демокрацията определено е кофти работа. Рекъл някога някой , че може да не съгласен с нещо , но е готов да жертва живата си за това някой малоумник да има право да го каже и видиш ли сумалък ти време след това в името на криворазбран плурализъм и свобода на словото всички ние сме длъжни да търпим дразнещите стомашно-чревни напъни на Ленинградския трол... Пускал си Душата от време на време , ама то човещинка било , давай да върви.
 15. Японците да не губят време за анализи а да питат за данните ЛЛВИ (Ленинградска латерна с Виенския излъчвател). За Титаниците - справка тоже там.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...