Отиди на
Форум "Наука"

ДеДо Либен

Потребител
 • Брой отговори

  1288
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  6

ДеДо Либен last won the day on Декември 13 2018

ДеДо Либен had the most liked content!

Репутация

1321 Старши асистент

3 Последователи

Всичко за ДеДо Либен

Лична информация

 • Пол
  Няма да кажа

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Люпят се Скуби някъде там дето е най-цветното - синьо , оранжево , зелено и пембено В близост най-вероятно до протобашкортите.
 2. Интересна работа - в първото си изречение правите прогноза , при това съмнителна.Щото като сме тръгнали да прогнозираме , аз пък мисля че и да му бяха дали коридор пановете , най - много щяха да отложат патакламата с някой и друг месец. В тоя ред на мисли що пък да не прогнозираме какво щяла да направи Свещената крава?
 3. Интересно това къде го видя... Пусти ощипани госпожици...
 4. Тъй като е знайно , че в Америка бият негрите е нормално в темата за Чернобил да се появят и Бопал , Бикини и излюблената на заДушевния Трол Фукушима.. Лично аз съм гледал няколко документалки по въпроса. Специално за Бопал мисля , че беше в поредицата ,,Минути до катастрофата,, , така че темите не са табу. Интересно ще е обаче модератора да пусне и съответния американски аналог на двата малоумни папагала , в който да се лъже и маже като дърт ром само и само да се оневинят съответните виновници.
 5. Не буди отново жалост и умиление в потребителите на форума. При теб всичко е наред - знаеш правилния език и ще бягаш в правилните пАсольства. Разкрит си Щирлиц
 6. Тъй като очевидно няма кой да модерира Душата , няколко пожелания към Ленинградската Мурзилка: Намали алкохола и другите стимулиращи субстанции. Пиши сутрин на трезва глава. Така ще намалиш глупостите , които вече ни втръсват.
 7. Съдиха ги , както съдиха и психопатите-убийци Газдов и Горанов и естествено не ги осъдиха.Гарван гарвану око не вади. Иначе не знам дали по-добро е измислено , но демокрацията определено е кофти работа. Рекъл някога някой , че може да не съгласен с нещо , но е готов да жертва живата си за това някой малоумник да има право да го каже и видиш ли сумалък ти време след това в името на криворазбран плурализъм и свобода на словото всички ние сме длъжни да търпим дразнещите стомашно-чревни напъни на Ленинградския трол... Пускал си Душата от време на време , ама то човещинка било , давай да върви.
 8. Японците да не губят време за анализи а да питат за данните ЛЛВИ (Ленинградска латерна с Виенския излъчвател). За Титаниците - справка тоже там.
 9. Колонизацията можеше и да закъснее век-два , но онова , което е в заглавието на темата (Ренесанса) си върви с пълна сила отдавна. Архитектура , скулптура , изобразително изкуство , музика , литература , градът като среда и начина на мислене не питат какво мисли Анадол ага по въпроса.
 10. От друга страна , ако постоянно филателистите са ти в главата и ги коментираш под път и над път , може би все пак имаш някакво хоби.
 11. Ако още малко се замислим ще видим , че ако за АнтибабаЯга няма термин , а думите атеист и атеизъм си съществуват , значи не ще да са напълно излишни.
 12. Само част от съвременните вярващи (християните) са друга порода и се опитват да успокоят съвестта си примирявайки в себе си две изключващи се (според вас) дейности. Въпросът остава - вас какво ви бърка тая работа?
 13. Абсолютно със същата сила стои въпроса , защо атеистите толкова искат вярата и науката да са несъвместими. п.с.прегледай темата - на един Янков и на 2-3 поста на Дорис , що атеист с ,,блясък в очите,, е скочил да поучава.
 14. Оскърбително и налудничаво , но абсолютно вярно.
 15. В нашите условия е много по-вероятно да попаднете на лекар-търгаш (който с много условности можем да определим най общо като атеист). Същия без да му пука за нищо , ако не сте си платили (допълнително и лично) ще свърши работата си през пръсти , в резултат от което отново ще се озовете в ,, Божиите ръце, При това без да има и грам притеснения и угризения от морално естество.И без въобще да си дава труда да достигне собственого си ниво на компетентност.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...