Отиди на
Форум "Наука"

ДеДо Либен

Потребител
 • Брой отговори

  1281
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  6

ДеДо Либен last won the day on Декември 13 2018

ДеДо Либен had the most liked content!

Репутация

1292 Старши асистент

3 Последователи

Всичко за ДеДо Либен

Лична информация

 • Пол
  Няма да кажа

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Японците да не губят време за анализи а да питат за данните ЛЛВИ (Ленинградска латерна с Виенския излъчвател). За Титаниците - справка тоже там.
 2. Колонизацията можеше и да закъснее век-два , но онова , което е в заглавието на темата (Ренесанса) си върви с пълна сила отдавна. Архитектура , скулптура , изобразително изкуство , музика , литература , градът като среда и начина на мислене не питат какво мисли Анадол ага по въпроса.
 3. От друга страна , ако постоянно филателистите са ти в главата и ги коментираш под път и над път , може би все пак имаш някакво хоби.
 4. Ако още малко се замислим ще видим , че ако за АнтибабаЯга няма термин , а думите атеист и атеизъм си съществуват , значи не ще да са напълно излишни.
 5. Само част от съвременните вярващи (християните) са друга порода и се опитват да успокоят съвестта си примирявайки в себе си две изключващи се (според вас) дейности. Въпросът остава - вас какво ви бърка тая работа?
 6. Абсолютно със същата сила стои въпроса , защо атеистите толкова искат вярата и науката да са несъвместими. п.с.прегледай темата - на един Янков и на 2-3 поста на Дорис , що атеист с ,,блясък в очите,, е скочил да поучава.
 7. Оскърбително и налудничаво , но абсолютно вярно.
 8. В нашите условия е много по-вероятно да попаднете на лекар-търгаш (който с много условности можем да определим най общо като атеист). Същия без да му пука за нищо , ако не сте си платили (допълнително и лично) ще свърши работата си през пръсти , в резултат от което отново ще се озовете в ,, Божиите ръце, При това без да има и грам притеснения и угризения от морално естество.И без въобще да си дава труда да достигне собственого си ниво на компетентност.
 9. То по тая логика трябва да отречем съществуването на сума ти исторически личности (обрасли в чудеса, митологии и събития , които някои потребители обичат много да борят , та чак и тема създадоха по тоя случай) п.с.иначе в тая тема най-много убеждаване с пяна на устата и възхита от собственото величие , която граничи с у-богоподобяване(къде е Нютон , къде сме ние) проявяват вие и Саами-то.
 10. Тия херменевтики и блаватщини , както и идеите как унгарския е праезикът от времето на последната ледникова епоха (пускал си във форума едни смешни графики , как от унгарския тръгват да се делят и ,,разселват,, всички езици и началната точка е по средата на Буда и Пеща) са за друг раздел и друг тип лаф моабети. п.с. не разводнявайте темата излишно.
 11. Може ли пояснения кой е писал таквиз дивотии. п.с. щото етруския , древногръцкия и маджарския са от различни езикови семейства и ще трябва да се върнем чак до ностратическия за да търсим някакво хипотетично сродяване.
 12. Очевидно Кубрат се е изхитрил в един период да бъде васал едновременно и на авари и на тюрки , което си е постижение достойно за паметник както и да го погледнеш. Надминато единствено от вашето откритие на ,,хан Аспар от племената дулу,,
 13. Какви ги е мислил Старостин 80-те години на миналия век не знам , но си прочети какви ги мъдри в днешно време , като стъпва върху сино-тибетската хипотеза товариш Клесьов - ербини(и кои са те) и истински арии(и кои са те). И ще ти се прояснят нещата.
 14. https://ru.wikipedia.org/wiki/Сино-кавказские_языки Яковлев , Старостин и так далее...
 15. Ти да пишеше Душа само в исконно патриотичните теми на Фружина , с мед да те намажем. Ама оакваш всички теми подред с дразнещо - преднамерено - наивистично - малоумни мнения. Та пусни картинка как нагла Мурзилка мъти (разваля ) водка , като я ,,кръщава,, с многовекторна , суверенна боза.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...