Отиди на
Форум "Наука"

sir

Потребител
 • Брой отговори

  597
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  16

sir last won the day on Март 30

sir had the most liked content!

Репутация

1120 Старши асистент

Всичко за sir

Лична информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Икономика, история, политика, спорт и так далее

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. То тука напоследък много наука няма, има предимно политиканстване.
 2. Когато нямаш аргументи, си цар на тия тъповати клипчета, недопринасящи с нищо към дискусиите. Фактите са си факти. Има декларация на руския парламент. Повтарям, на руския, а не мордорския. Пък ти си лаладжийствай за хер Гьобелс до второ пришествие.
 3. За Катин имаше дори декларация на руския парламент за вината на Сталин преди няколко години. Честно казано, не знам какво се опитваш да кажеш и кого точно защитаваш. Хубавия човек Сталин? Не, че би ме учудило. За лагерите нещо да кажеш? И те ли са пропаганда?
 4. Нещо не ти се разбира. Кажи с думи прости какво имаш предвид. Че Катин, лагерите и т.н. са художествена измислица?
 5. Още не съм го гледал тоя сериал, но съдейки по истерясването на рубладжийската тролска маса, явно трябва да намеря време.
 6. sir

  Джошуа - Пулев

  Руис е бърз, ама с ръцете и с горната част на тялото. Като скорост на придвижване си е типичен тюфлек. А мач с Кубрат, разбира се, няма да има. Човекът просто ще оваканти пояса, ако от въпросната федерация го принудят да защитава.
 7. Това, че на сайта им има 7 реда за демографската криза, не значи, че това е всичко, което съответната партия има да каже по въпроса. Това може и да е вярно за твоите любимци от ДБ, но в общия случай партиите имат конкретни мерки, които не се изчерпват в 7 реда. p.s. Оправете си грешката в заглавието на темата. Човекът очевидно не се казва Уромов.
 8. Да оставим настрана смехотворното "фундаменталистки религиозни възгледи", но искам да попитам защо това да е проблем? Този очевидно е свързан с ВМРО, ВМРО са на власт, ерго могат да си прокарват програмата, с която са дошли на власт. Или е проблем, само когато това се прави от определени партии, но когато други прават същото - не е?
 9. Естествено, че не са консервативна партия. Хората с такива възгледи отдавна ги няма в партията. Някои са още там, но явно си смениха позициите. Дали е катарзис или грант - всеки сам да си преценява. А зелените са си пар екселанс комундели.
 10. Като не си член или представител, е безсмислено да се обясняваш. Аз познавам лично някои от тези хора.
 11. Това им е големият проблем на тия, т.нар. "умнокрасиви". Хората са им виновни, че не ги избират. Електоратът бил твърде тъп да им схване високомъдрите послания. Увреден чип и не знам си какви още неадекватни и направо обидни приказки. А че те от фейсбук излизат най-много до жълтите павета - това не е проблем. Че извън София имат комедиен резултат - това не е проблем. Някога места като Варна, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Габрово и т.н. бяха крепости на СДС. Областните градове в момента се печелят убедително от ГЕРБ. А ДБ е даже зад ВМРО. За по-малките градове и селата - където също имаше крепости на десницата впрочем, особено сред по-уредените такива - няма смисъл изобщо да се коментира. Там за Христо Иванов никой не е чувал. После електоратът бил лош, не ги разбирал какво проповядват. Абе вие не сте се появили да видят очите, а искате да гласуват за вас. Това е положението. С кухи фрази във фейсбук и прокопиевите медии - толкова, 6%, 100 хиляди гласа.
 12. Коалиция (не дори самостоятелна партия), която събира 6% (към момента 115 хиляди гласа) при около 1/4 (една четвърт) активност и едва-едва се промъква с 1 депутат в 751-местен парламент, няма как да бъде "алтернатива на статуквото". Хубаво е това да се разбере колкото се може по-скоро.
 13. Те сметките са навсякъде, но безспорно най-големият смях е при т.нар. "либерали" от АЛДЕ. Там евентуално ще си съжителстват Верхофстад, Макрон, Пеевски и човекът на Христо Иванов (ако влезе).
 14. В момента, доколкото ми е известно, има две матури. Едната е задължително български и литература, а другата - по избор между няколко варианта. Според мен това е дълбоко погрешно, но никой не ме пита.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...