Отиди на
Форум "Наука"

AIESEC Пловдив набира нови членове и стажанти!


AIESEC Plovdiv

Recommended Posts

  • Потребител

logo1.png

Най-голямата международна студентска организация в света - AIESEC набира нови членове и стажанти!

Do-It_Fotos.JPG

AIESEC има честта да ви покани на своята презентация 16-ти Октомври от 18:30 часа в 8 аудитория в Ректората на ПУ „Паисий Хилендарски”, за да ви представи своята дейност и възможностите за развитие, които предлага на младите хора.

AIESEC е създадена през далечната 1948 година и към днешна дата присъства в 113 страни и над 2400 университета по целия свят и над 1 000 000 студенти са били част от организацията през всичките тези години. Тя предоставя на младите хора възможността да открият и развият своя лидерски потенциал, а също и уменията и знанията си в различни области. За тази цел AIESEC организира над 500 конференции и предоставя на 20 000 възможности за стаж и 20 000 лидерски позиции на своите членове всяка година.

Членството в AIESEC позволява на младите хора да:

Придобият лидерски опит – като член на AIESEC младите хора имат възможност: да водят екип с разнообразна насоченост на работата; да извършват планиране; да вземат решения от стратегически характер; да контактуват с медиите и представят организацията пред корпоративния сектор; и да реализират своите идеи в конкретни действия.

Развият мултифункционални умения – всеки член на AIESEC може да получи практически опит във всички сфери, които обхваща организацията – продажби и маркетинг; поддържане на връзка с компании; подбор; оценка; бюджетиране; планиране; управление на проекти; презентационни умения и още много. Практически опит за развитие в такъв широк набор от области е уникален за млади хора, които все още са в университета.

Заминат на стаж в чужбина – това е може би най-силният момент за личностното и професионално развитие, който AIESEC предлага. Всяка година ние предлагаме на над 20 000 свои членове предизвикателството да живеят и работят в чужбина в сферата на мениджмънта, информационните технологии, образование и социално развитие.

Изградят собствена мрежа от контакти – чрез конференции, обучителни събития, иновативни онлайн платформи и връзка с бивши членове, AIESEC предоставя на младите хора възможността да изградят силна и глобална мрежа от контакти, която да ги подкрепя в техните лични и професионални стремежи.

Опознаят себе си и своето бъдеще – AIESEC подкрепя младите хора в утвърждаването и разширяването на техните амбиции чрез менторска система, обучения за личностно опознаване, вдъхновяващо обкръжение и им предоставя огромен опит, който провокира тяхната визия за света и развива силно чувство за това кои са те и каква е ролята, която те искат да заемат в бъдеще.

AIESEC подкрепя младите хора в утвърждаването и разширяването на техните амбиции чрез менторска система - обучения за личностно опознаване във вдъхновяващо обкръжение. Така на членовете на организацията се предоставя огромен опит, който провокира тяхната визия за света и развива силно чувство за това, кои са и каква е ролята , която биха искали да заемат в бъдеще.

За повече информация посетете интернет страницата на оргранизацията http://plovdiv.aiesec.bg или офиса на адрес- Ректорат, ул. “Цар Асен” 24 15А с.з, aiesec_plovdiv@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...