Отиди на
Форум "Наука"

Център за азербайджански език и култура в СУ


Recommended Posts

  • Администратор

На 25 септември 2013 г. в 16.30 часа в Центъра за източни езици и култури на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ официално ще бъде открит Център за азербайджански език и култура.

Споразумението за създаване на Центъра азербайджански език и култура беше подписано на 24 май 2013 г. от ректора на Софийския университет „Св. Кл. Охридски“ проф. дин Иван Илчев, декана на Факултета по класически и нови филологии на СУ проф. Цветан Теофанов и ректора на Бакинския славянски университет проф. Камал Абдуллаев.

Сред целите на новосъздадения център са разширяването на сътрудничеството между Софийския университет и Бакинския славянски университет и поддържането и развитието на контактите със сродни научни и образователни институции и реализирането на съвместни проекти, както и популяризиране на Азербайджан и неговия език и култура.

post-6-0-38815800-1363703521_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...