Отиди на
Форум "Наука"

Провеждам курсове по 3DS Max в град Бургас


Recommended Posts

  • Потребител

Предварително се извинявам, ако темата не е за тук или нарушавам политиките и правилата на този форум!

Провеждам курсове по 3DS Max в продължение на 24 учебни часа (в гр. Бургас). Занятието се провежда два пъти седмично в продължение на три часа, за четири или повече седмици. Общо 8 посещения. Цената е 480 лева.

Курсът e с професионална насоченост. Фокусира на архитектурната визуализация, която намира широко приложение на българският трудов пазар. След неговото завършване, ще имате знанията да работите в която и да е фирма, имаща такъв предмет на дейност. Последните, в най-общия случай, са архитектурни студия, фирми за визуализации, както и фирми произвеждащи и проектиращи мебели. Средната заплата на такава позиция е повече от 1000 лв. Професията дава рядката възможност да се работи ефективно от дома, което позволява намирането на клиенти от цялата страна и чужбина.

По време на занятията, ще бъдат покрити и използвани всички нужни инструменти на програмата, за създаването на архитектурна визуализация. Първо ще бъдат разгледани инстументите за създаване на обеми, или така нареченото моделиране (3 часа или едно посещение). Ще разгледаме двата основни подхода и тяхната комбинация. След това, ще преминем на имитацията на повърхтности, мапиране и текстуриране (3 часа или едно посещение). Ще завъшим опознаването на програмата с начините за създаване на изображения или анимация (рендериране, отново 3 часа или едно посещение). Останалите 5 посещения, ще заделим за създаването на собствен проект, в който ще използваме и затвърдим получените знания. В допълнение, ще обсъдим и подготвим проекта, за неговата постпродукция.

Освен нужните знания, курсистите положили старание, извън определените за работа с предподавал часове и показали добри резултати, ще получат препоръчително писмо, което би могло да помогне при професиналната им реализация.

Преподавателят Вълкан Павлов е с голям професионален опит, който включва и обучението на десетки нови кадри, които днес имат силно кариерно развитие. Ето мненията на някои от тях:

Димитър Баялцалиев (аниматор):

- Истински професионалист, с истинско желание и умение да предаде знанията си. Не се колебайте записвайте курсовете!

Павел Костадинов:

- Придобих основни умения с помощта на Вълкан, които ми бяха изключително полезни в по наташното ми развитие и обучение и все още успявам да усвоявая умения и техники прилагани от него, които са изключително полезни и ефективни в 3D моделирането

Борислав Крайчев:

- Вълкан е истински про в 3д преподаването, обяснява много добре и е наистина лесно човек да се учи от него. Много ми помогна в развитието на моделинг-а и винаги когато имам нужда от по-нататъшна помощ се обръщам, към него и никога не е отказвал помощ.

Тонка Пенкова:

- Имах щастието да работя с Вълкан почти две години. Тъй като тъкмо започвах да се занимавам с 3D, човек с неговия опит беше това, от което имах нужда, за да напредна по - бързо. Винаги много усложлив, успяваше да даде повече от едно разрешение на даден проблем и имаше достатъчно търпение да обясни подробно методите, които използва.

Христо Петров:

- Вълкан притежава завидни знания и умения по 3дс макс не само в областта на архитектурните визуализации но и по проекти, като 3д анимации и моделиране за видео игри. Работил съм с него по проекти, като рекламни и архитектурни анимации и интерактивни проекти, където Вълкан създаваше неща от падащи ледове, до леещи се води. Удоволствие е да се работи с него: изключително точен е и винаги на време!

За контакти:

Телефон: 0898 68 23 23

Скайп: v.pavlovorg

post-4300-0-88015600-1404217341_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Може ли да покажете нещо по-внушително като резултат на вашия професионализъм? Прикачената картинка е скромна, като за начинаещи, и не дава добра представа.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Разбира се че не! Не съм правил неща "като за начинаещи", от както... съм бил начинаещ. Това че приложеното изображение, на Вас ви се струва, "като за начинаещ" е мнение, което не възнамерявам да коментирам, или контрирам, въпреки крайно негативното му влияние върху тази обява. За всеки случай, ще оставя изображението тук, за да може всеки да прецени сам. В допълнение, като свидетелство за качеството на моята работа, съм сложим мнения на колеги. Поради естеството на професията, нямам възможност да покажа, най-новите си работи в интернет, които (работи) могат да бъдат сметнати за връх в моето професионално развитие. За всеки случай показаното тук изображение е една от тях и илюстрира много добре знанията, които ще се получат от мен.

В случай, че проявявате истински интерес, към обявата и в действителност се интересувате от моите възможности (което честно казано ме съмнява), свържете се с мен, на посочените контакти. Ще Ви поканя на място, където ще мога да Ви покажа по-голяма част от моята работа.

Поздрави!

Редактирано от В.Павлов
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Рекламните съобщения трябва да се съгласуват с администраторите на форума.

Не беше лошо наистина да се сложи малко по-атрактивна картинка. Защото тази ще я оценят какво представлява като завършат курса, а тя трябва да ги мотивира да го започнат.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Да, съобщението не е съгласувано с администраторите, разбира се като домакини, бихте могли да го премахнете. Няма по никакъв начин да промени отношението ми към форумът. Именно поради това, публикувах извнение в началото на обявата.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Градски, объркАл си форума, хората на науката не дават пари, те само вземат :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Градски, объркАл си форума, хората на науката не дават пари, те само вземат :grin:

Добро си е мястото, нищо не съм объркАл :)

Редактирано от В.Павлов
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Аз си мисля, че най-добре за достойнствата на нещо (примерно курса Ви) е да покажете краен резултат. Вие сте акцентирали на перспективата да те вземат на заплата от 1000 лв. На ваше място щях поне видео да направя, от кумова срама.

Излишни пари нямам и не съм потенциален ползвател на Вашите услуги, но програмата ме интересува и ми беше интересно в българските условия до какво ниво се ползва. А и си мисля, че ако наистина сте добри, бихте могли да направите нещо от патриотичен подтиг, без някакви клаузи да правят работата Ви секретна. Още повече, че финансово би трябвало да сте осигурени.


Градски, объркАл си форума, хората на науката не дават пари, те само вземат :grin:

Е, ти голям комплимент ми направи :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Показал съм краен резултат, при това много добър. Разбира се че съм акцентирал на това, професията е сравнително добре заплатена. Нямам от какво да се срамувам и честно казано няма никакво значение, още по-малко държа да знам, какво бихте направили Вие, на мое място. Парите никога не са излишни, но тези вложени в знание, са добре похарчени. Лично аз съм положил старание за много работи, които не са заплатени, правил съм неща за благотворителност, правил съм неща за удоволствие, както съм правил неща и от "патриотичен подтиг". Разбира се работя здраво, но не работя на заплата (тъй като се преместих в Бургас) и нямам сигурен доход, каквото си изкарам това е, поради тази причина продавам част от знанията си.

Редактирано от В.Павлов
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...