Отиди на
Форум "Наука"

Време или пари


Recommended Posts

  • Администратор

463277-PFPEG9-396.jpg

Аз започнах на 15 години да се занимавам с предприемачество - тогава нито знаех, че така се нарича нито беше модерно нито имаше от къде да черпя знания и опит. 

Като млад предприемач повечето време, с което разполагам го инвестирам изцяло в своите начинания. Нямах финансови възможности за това инвестирах своето време реализация на целите, които имах. Сега правя същото - въпреки, че финансовите ми възможности да много по-големи от преди 15 години, гледам на времето като най-ценния ресурс, който имам. Не спирам да уча и освен време инвестирам и пари в учене. Освен време инвестирам и пари в своите идеи и цели, но когато става въпрос за малките неща вече не искам да отделям време.

Ето какво казва Уорън Бъфет за времето:

Разликата между успешните хора и много успешните хора е, че много успешните казват НЕ на почти всичко.

 

В един момент разбрах, че няма значение колко пари се изкарват - времето е по-скъпо!

Свободата да имаш избора дали днес да работиш или не - да можеш да избягаш за 2 седмици в друга държава просто така и да се будиш до любимия човек не се купуват с пари.

    • Харесва ми! 2
    Link to comment
    Share on other sites

    За нас

    "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

    За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

    Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

    Дари

     

     

    За контакти:

    ×
    ×
    • Create New...