Отиди на
Форум "Наука"

Коя е онази СУПЕР сила, която крепи Вашия бизнес и Ви помага да се справяте с предизвикателствата?


Recommended Posts

  • Администратор

По случай  ствоята 15 годишнина Суперхостинг предивзвикват всички да споделят своята СУПЕР сила. Тази сима, която крепи всеки бизнес да оцелява и да се развива.

https://blog.superhosting.bg/super-15-birthday.html?

Ние като бизнес модел сме заложили изцяло на онлайн обслужването и онлайн комуникацията с нашите клиенти и партньори. Поради тази причина на нас ни трябва сигурен партньор винаги да сме на линия.

Читател Принт е фирма, която произвежда и продава тениски, чанти, чаши, метални канчета и бутилки, суитчъри и много други. Ние продаваме както през нашия онлайн магазин shop.chitatel.net така и предлагаме услугата Print on demand на други онлай магазини. Това е нашата СУПЕР сила.

print-on-demand-store.jpg

Услугата Print on demand или "печат при поискване" означава, че се печата конкретен продукт с конкретна щампа при поръчка. Ние като собственици на онлайн магазин за тениски имаме над 1000 щампи, които ги предлагаме на мъжки, дамски и детски тениски, като всеки модел е с по 17 цвята и по 6 размера, общо това прави над около 600 варианта за една щампа или над 600 000 варианта за целия магазин.

Но чрез услугата Print on demand ние печатаме само това, което клиента поръча. Услугата е подходяща и за малки тиражи и позволява да се набляга на голямо разнообразие от продукти и визии, които крайните клиенти да избират и поръчват.

Освен печатните услуги ние се грижим за всичко останало от печат и опаковане до доставката.

Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...