Отиди на
Форум "Наука"

Как да направим интернет бизнеса си успешен?


potrebitel

Recommended Posts

  • Потребител

…..за създаването на собствен бизнес в интернет трябва да изберем област,в която конкуренцията е по-малка, където можем добре да се позиционираме, за да ни откриват лесно бъдещите клиенти.

Да предположим, че сте решили да създадете бизнес в интернет.Независимо от вида на самия бизнес, независимо от услугите или продуктите, които ще предлагате, вие сте длъжни да знаете няколко важни правила.Под всеки от изложените в статията принципи, може да се подпише всеки преуспял в интернет бизнесмен.

Вашия товар ще се продава само тогава, когато към него има интерес.Например: вие можете да откриете интернет магазин и да продавате специална литература на тема: Как да дресираме домашния си любимец?Но ще имате ли посетители? Да не говорим за покупатели?

Трябва да предлагате информация към която има висок интерес.Това може лесно да се провери, чрез търсачки като google или популярни форуми.Можем да се позовем и на чуждият опит.Това, което се продава на запад, ще започне да се продава и у нас.По мое мнение привлекателни ниши, са тези, в които се развиват теми като : сайтостроене, блогване, овладяването на различни компютърни програми, красота и фитнес, seo, личностно израстване,печелене на пари…

Предлагайте решения.Хората в интернет търсят готови отговори, на техни проблеми.Това поне показва моя опит.Например: за да създам този блог ми трябваха няколко месеца да пиша по форуми, да изпращам имейли с молба за помощ.Това е доста мъчителен процес, когато ти липсва нещо….качествена информация събрана на едно място.Затова реших, да си заплатя за тази информация и си поръчах курс, в който всичко нагледно е обяснено.Общо взето : всичко е лесно и приятно, ако знаеш как става!

Бъдете професионалист. Трябва добре да разбирате и владеете материята от избраната област.Не казвам, че трябва да знаете всичко, защото това е невъзможно.Ако ще правите нещо то го правете най-добре от всички.Хората, ще купуват от вас, ако ви имат доверие, ако вие сте авторитет в техните очи.

В интернет това става с добре поддържан блог,елегантно изглеждащи страници,качествени услуги,постоянно присъствие.Още сега мога да ви дам конкретен пример.Посетете блога на Белчо Христов, с когото имах честа лично да се запозная.Той е персонален фитнес инструктор и диетолог и в моите очи е професионалист за пример!

Нейминг –това е важно.Срещал съм мнения според, които името не е важно.За техи хора водещо е съдържанието.В интернет средите това не е точно така.В интернет името продава.Доброто заглавие на вашият сайт, продукт ще определи как ще се продава в началото.В браузъра си, съм включил в графа любими тези сайтове, чийто наименования ме привличат.Удачно е сравнението : ”Както назовете кораба, така и той ще плува в морето”.

Вече сме в края на този пост, а аз ще ви посъветвам за първото което трябва да направите – ДЕЙСТВАЙТЕ.Независимо от написаното по-горе най-важното е да направите първата крачка, която се изразява в действие.След нея спазвайки описаните идеи, всичко ще тръгне по мед и масло :).Помнете,че ако не започнете да строите своя бизнес сега, това ще го направи някой друг вместо вас.

Източниk internet-biznes.net

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...