Отиди на
Форум "Наука"

deaf

Потребител
 • Брой отговори

  1352
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  2

deaf last won the day on Май 12 2020

deaf има най-харесвано съдържание!

Всичко за deaf

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

deaf's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

929

Репутация

 1. Някой си Алфред Жари - френски писател - написал следното: "Бог е равен на допирателната точка между нула и безкрайност".
 2. И ние имаме нещичко за показване: https://www.sandacite.bg/из-българската-космическа-техника/
 3. Виж сега,Исус Христос възприема всичко на този свят като символ. Включително и материята. Обърни внимание на какъв език говори Той! Само със символи. Като това:"Който е безгрешен,да хвърли камък". И т.н.,и т.н.
 4. Какво значи "позволява"?! Увредените бебета са "технологична" грешка на Бог. Но фанатично вярващите в Бог изключват той да греши! За тях Бог,който греши,не е бог!
 5. Уфф,аман! Не ми слагай думи на клавиатурата! Никъде не съм казал,че Христо отрича материята,а че за него спасението на душата е всичко на този свят. Д-У-Ш-А-Т-А!
 6. Напротив,точно това е християнство. На въпросът на Пилат на кого е цар,Христос отговаря: "Моето царство не е от този свят."
 7. За Христос този свят е илюзия в която човек временно пребивава. За него е важно само спасението на душата.
 8. Вярата не може сама по себе си да подтикне човека,но един харизматичен лидер като апостол Павел може да подтикне вярващите. И въпреки това,пак ще е нужно вярващите да имат материална причина да действат. Под "материална" да се разбира,например някакъв физически недъг/инвалидност,която ги кара да мразят здравите и силни хора.
 9. Преди малко научих,че Сърбия и Хърватска са се скарали задето хърватите са планирали да сложат на своите евромонети лика на Никола Тесла.
 10. Познавам рускиня омъжена за българин с име Васил от Пазарджик. Говори перфектно български. Но когато нещо е ядосана на мъжа си,го нарича Василиса. (На български излиза в женски род.)
 11. Ти твърдеше,че жертвите на религиите са много повече от другите,което статистически не е вярно. Да вземем за пример най-кървавата война в историята - Гражданската в САЩ. Общо са убити 600 000 души при население от 30млн. Аз съм за инвитро. Не знам какво е становището на Църквата по този въпрос.
 12. Така,така... Днес майката може да "планира" например тази година да роди гениално момче-музикант като Бетовен,а другата година - гениална физичка а ла Жолио Кюри.
 13. Някаква статистика би ли представил? Ако не,аз ще ти помогна. В средновековна Испания за приблизително сто и петдесет години Инквизицията у изгорила на кладите горе-долу толкова хора,колкото комунистическият режим в България е убил за двадесет години (между 1944г-1965г.).

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...