Отиди на
Форум "Наука"

deaf

Потребител
 • Брой отговори

  1437
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  2

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ deaf

 1. Само да уточня,че няма единно определение в света на това що е тероризъм. Включително и ООН няма такова. Талибаните със сигурност са извършвали и извършват военни престъпления,но е трудно през последните години да бъдат категорично определяни като терористи.
 2. Науката не преодолява границите... Дори само заради това,че почти всяка научна теория има както поддръжници,така и отрицатели. Светът си остава все така необясним. Феномен. Причината за появата на науката е може би страхът от смъртта. Този страх подтиква някои хора да обяснят света и човека.
 3. Да де,искате цензура. Впрочем,кой ще определя кой е вредител? Риторично питам.
 4. Може ли без призиви за цензура? Ако някой от съфорумците не ви харесва,не го четете. Просто е.
 5. Цветът на кожата е само един от десетките признаци по които се определя расата и етноса. Интересното е че ако погледнем строго,няма нито една чиста раса,тоест само тя да притежава собствени отличителни белези над 50% от общите белези.
 6. Сибирската мечка може да плува в ледените води десетки часове,докато човек - само няколко минути. Тоест,температурата на водата е условна. Под условие.
 7. Кратко и ясно. "Демократите" в САЩ се уплашиха в края на мандата на Тръмп,че не само ще загубят следващите избори,но и може да станат обект на американското правосъдие. Тогава на някой от тях му хрумна зловещата идея да спретне "пандемия". С нея те фалшифицираха изборите,но и рушат американското общество. Другите "другари" и "другарки" на американските "демократи" като Меркел и Макрон ги последваха... Имайте на предвид,че не може да се разберат и обяснят напълно причините за действията им защото те са декаденти и нихилисти. При тях няма логика...
 8. Как може да пишете едни такива...глупости! Сега колега си представи че ти си кмет на някой малък град като да речем Полски Тръмбеж. И нареждаш на съгражданите си да носят маски защото в града върлува "пандемия". Но не представяш доказателства за съществуването и. И 99% от твоите съграждани знаят че тя е измислена от теб. Но на теб не ти стига това,ами даже нареждаш тези,които откажат да се ваксинират,да бъдат третирани като хора второ качество. Е,кажи как ще управляваш по-лесно при това положение?

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...