Отиди на
Форум "Наука"

Incorrectus

Потребители
  • Брой отговори

    2708
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    40

Incorrectus last won the day on Август 27 2023

Incorrectus има най-харесвано съдържание!

1 Последовател

Всичко за Incorrectus

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

12740 прегледа на профила

Incorrectus's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

2,7k

Репутация

  1. Явно има някаква слабост към числото 12. Три поредни избори назад вдига с по 12 процента, за да стигне на 87. На следващите избори през 2030 ще надмине старите диктатори, които печелеха с по 90 процента. Кой е поздравил пути за спечеления вот до този момент: президентите на Венецуела, Никарагуа, Куба, Таджикистан, КНДР, Узбекистан, Иран, КНР, Азербайджан, Беларус, Киргизия, Казахстан, Виетнам, Кувейт, Мианмар, босненските сърби. Кто поздравил Путина, тот признал легитимность новой России
  2. Отбери от народа бензин и вы увидите что будет. Добра украинска тактика. Глубинният народ от морал не отбира. Няма никакви скрупули, че убива украинци. Започва революция от глад и едва след това го яхват разни идеолози като Ленин. В днешно време, слава богу, до глад едва ли трябва да се стигне. Върши работа рязкото покачване цената на бензина. Каквито „провокации“ (заливане с боя, палеж) се появиха на записи от изборите, всички ги осъществиха жени и възрастни жени. Навалнистите ги няма никакви на този етап. Казват, че руснаците имат 30 големи рафинерии и множество по-малки, които не играят значителна роля. Някой беше преброил, че до днес са ударени 14 от големите.
  3. Не съм сбъркал темата. Това не се случва в България, а в Рассия. Как иначе да си обясним факта, че окървавеният е наречен негово светейшество, а другият просто „човек“.
  4. Това е отвратителна подигравка с жертвите. Ето ти изглед от Маринка, откъдето е минала ватната армия. В момента в този град живеят 0 човека на кв. км. Икономика казваш?! Дали ще можеш да посочиш един технически руски предмет, който ползваш в дома си или си чул някой да ползва. Русия нищо не произвежда - продава горива и купува от омразния им запад. Те нямат мирновременна икономика, защото или воюват или се готвят за война. Вчера ви спуснаха нова позивна от масква. Фашистът от думата толстой каза, че смъртта е идеологията на руския мир. Същото говореше и Гьоринг в Нюрнберг, че войната за немците е висша форма на активност, сиреч на спорт. Чакам го да даде пример и да се гръмне публично. А вие го последвайте символично, дано ви уврат главите да прогледнете какви ги твори любимата ви раша.
  5. Той чете ТАСС, които много лъжат. Те сборуват самолетите явно по контрактите още от 2009 г. За 2022г. са произведени 7 (седем) Су-35С. За 2023г. са планирани по контракт 12 самолета Су-35С, но са произведени 8. Предполага се, че всъщност са произведени 4, но към тях сборуват четирите, предадени по съответния контракт през декември 2022г. Да напомня, че обещаваха да произведат аналогов нет Су-57 по 200 бройки за тях и 200 за Индия, и 600 за продажба. 5-6 бройки май произведоха, а индийците се отказаха да финансират проекта и да участват.
  6. Това е заради авиационните бомби. В последно време тенденцията да се използват нараства. Управляеми или неуправляеми те се пускат от самолети и оставят след себе си руини в градовете и кратери по 5 метра. На тегло са от 500 до 1500 кг. взривно вещество и срещу тях единственото противодействие е да се свали самолетът - носител. Затова украинците имаха неистова нужда от F-16, за да се предпазят от летящата смърт. Руснаците разбраха, че тези бомби са ефикасни, а ракетите им са по-лесна плячка за украинците. Казват, че на склад имат много оттях. Заваряват им крила отстрани и ги пускат като планиращи. Колкото повече свалени руски самолети, толкова по-малко от тези ужасни бомби над украинските градове.
  7. Пореден еднотипен случай от вчера (27.02.). Групиране за награждаване пред строя с прилет, както казват рашките, на 2 броя HIMARS. Този път е наградена 155 бригада на морската пехота в Донецка област. 19 загинали и 12 ранени. Командирът ранен, зам. командирът убит. Демонтиран (разрушен) и паметникът на незнайния солдат, при който се случвало награждаването.
  8. Едва ли. Блатото не се раздвижва от нищо. Московитите се нагаждат към всяка една информация, независимо дали е истинна, това не ги интересува. Важно е всичко да се преиначи и приспособи към тяхното. Така сега временно не наричат Буданов фашист, а го наричат източник на първостепенна информация. Въпросът е откъде шефът на вражеското разузнаване има първостепенна информация за затворите в раша и не бие ли това по техния авторитет?! Очевидно не, до такава степен са деградирали, че всяка възможност приспособяват щом им върши работа и щом „доказва“, че не пути е убил Навални.
  9. Да, каза го. Има своя информация по въпроса, а дали е истинна или не, това е друг въпрос. Украинците нямат никакво намерение да правят ореол около Навални. Той и жена му никога не казаха дума в защита на Украйна. По отношение на 2014г. Навални казваше, че е погазено международното право, но че Крим ще остане руски и украинците да не си правят илюзии за него. Освен това в миналото е имал връзки с руски националистически среди и т.н. Цялата руска либерална опозиция е прикрито непоправимо империалистическа. Тя действа на принципа - путин е зло за русия, трябва да го сменим, за да продължим ние имперската политика с някакви по-успешни средства.
  10. Това е стара история още от времето на Юшченко и Янукович. Русофилски среди във Върховната Рада не го допускат, защото бил предател на русия. Патриотични среди пък го мислят за все още действащ руски шпионин. В по-късни години Антон Геращенко, като зам. мин. на вътрешните работи, му разреши да влиза, а в днешно време не вярвам някой да го спре, а също така не вярвам той да напъва да влиза точно сега в Украйна. Иначе е на половина украинец. Има хубаво няколкосерийно интервю с Гордон, т.е. днешните украинци не го игнорират.
  11. Не е публикувано. Шегата в случая е, че основната информационна агенция на Россия носи името на несъществуваща държава (Телеграфная Агенция Советского Союза). Което по Оруелски подхожда на това ведомство на дезинформацията.
  12. Искате да кажете, че посланикът е в дълбоко неведение какви ги вършат неговите шпиони, та някой трябва да й отвори очите?! В действителност по този въпрос нещата са изяснени без драматизъм във Виенската конвенция (чл.9) и нямат нищо общо с вашите свободни съчинения по картинка. А споменатата посланичка обича да цитира тази конвенция. По темата. За путин отново се говори по целия свят, което е балсам за неговото дребнаво нарцистично его. Летящият Карлсън също постигна своето - ще стане евентуално вице на Тръмп. Според преобладаващото западно мнение след интервюто отново лъсна истинската същност на путинския режим. От вчера повтарят същото след убийството на Навални. Питам се колко пъти трябва да им се отварят очите за този режим и все да не могат да вденат какво представлява в момента Русия?!
  13. Това е шега по повод потъването на последния кораб. Пусна я един потребител на „Х“ с ник Професор Талк. Този потребител вероятно е латвиец, който пише и на други места с други никове. Когато реши да се забавлява той обикновено започва съобщението си с „ТАСС“. В случая вероятно експериментира дали една шега може да продължи да се разпространява като фейк.
  14. Колкото преговорите нахраниха Хитлер, толкова ще нахранят и Путин. Гледайте някъде в нета има записи на Чембърлейн след Мюнхенската конференция. Размахва пред журналистите листа на споразумението и твърди, че е осигурил световния мир. Излъчва истинско щастие. Какво се случи година по-късно всички знаем. Рюричек от бункера върви по същия път. Той вече разбра, като зловещия си колега, че „Европа е беззъба“ и може да прави каквото си иска. Мирните преговори са само в негова изгода, за да набере сили за нова агресия на запад.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...