Отиди на
Форум "Наука"

Doris

Потребител
  • Брой отговори

    6609
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    53

Doris last won the day on Май 8 2020

Doris има най-харесвано съдържание!

2 Последователи

Всичко за Doris

Лична информация

  • Пол
    Жена

Последни посетители

49260 прегледа на профила

Doris's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

5,1k

Репутация

Single Status Update

See all updates by Doris

  1. Дорис, надявам се, че това не пада под цензура и ще го получиш. Ако не изпращам го и тук. В март аз прекарах С19 май писах го, но не съм сигуен. Викахме домашната лекарка и тя каза в никакъв случай да не отивам в С19 център защото ще ме заразят още повече. Ако нямам затруднение с дишането, само да слагам призниц върну китките и краката и максимум алгопирин за сваляне на температурата. Понеже е вирус никакъв антибиотик...И пий, пий, пий чай, вода, пилешка супичка. Това беше препоръката на лекарката. Така от Понеделник до следващият понеделник, ми мина. Отслабнах 15 кила и още дълго се чувствах немощен и получих инзулин резистенция/в момента съм на излизане от нея/....В същото време синът ми загуби вкус, и мирис, но освен това нищо друго пу нямаше. А жена ми, която и двамата ни гледаше абсолютно нищо.  От тогава, вземам ежедневно Д и Ц витамин, правя гарганта с водороден пероксид/10 20 капки от 3% разтвор в 50г чашичка вода/, и от предишната ми операция на белият дроб имам рецепти за Spiriva Respimat който съдържа  tiotropium/може би това ме спаси от пнеумонията на ковида/. Тук направиха вече, че лекарите могат да пишат рецепта /3х може да се ползва/и се слага в "облакът". В аптеката ти искат номерът на здравеопазването и ти дават лекарството. Така е и с изпращането на прегледи и после резултатите....Аз ежегодно правя пълна проверка на кръвта/заради колестерола ми/ и понеже в март бях болен, домашната в май ме изписа....Тогава откриха, че ковидчето ми е направило мръсно защото захарта на гладен стомах беше 17. Веднага при специалист, искаха на инзулин да ме сложи....Не се съгласих затова само Мефорал почнах да взимам 500мг. 1 таблетка сутрин с ядене и 1 вечер. сега вече ми е на 4-5/нормално/ захарта. Това беше последицата при мен от ковида. Имах късмет...Пази се и когото мине на всички една менеджерска проверка на вички. От най-малкото пръстче на кракът до върхът на главата от вътре и вън. Защото този проклет вирус се прикрива най-подло....

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...