Отиди на
Форум "Наука"

templar1307

Banned
 • Брой отговори

  348
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  2

templar1307 last won the day on Юли 28 2016

templar1307 had the most liked content!

Репутация

136 Ученик

Всичко за templar1307

 • Рожден ден 25.02.1973

Лична информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

3478 прегледа на профила
 1. бай дъ уей на български се пиши ИЗраел, не със С а със З, пък се прави на компентетна
 2. Е, айде сега, кой сменя столицата - Константин, езикикът - още Нерон е гъркофил, леле за календара не си спомням! А религията е несириозна тема на пръв поглед, но е много важна, ако не най-важната! Аз се сещам за 4 монотеистични култа по времето на Константин Велики, а защо християнството обединява ромеите така, че те умират с религиозен фанатизъм и през 1453 г.?
 3. Абе то стана мазало, ако питаш мен! Тя май се оповава само на Талмуда, а останалите само на бедний Йосиф Флавий. Пак сме у Властелинът - черно и бяло. ПП Но да съм честен харесвам постовете на Ребека, даже и да не съм съгласен с тях
 4. Не, прочети първо какво съм цитирал, пич! Тя говори за еврейски секти. А за ранното, пък и късното християнство съм съгласен. Затова споменавам Павел/Савел.
 5. Е, айде сега, а кой управлява Храма през I век? А такова чудо като еврейските християни няма! Ако имаш предвид т. нар. Йерусалимска църква или както покойния Хю Шонфилд я нарича, според мен много по-точно Назарянска партия това си е чисто еврейско движение и то много радикално ръководено от Яков Справедливия и нямащо нищо общо с култа на Павел/Савел. А терминът секти съвсем не го разбирам.
 6. Е, айде, Маке, това сериозно ли го постваш? Щото всички "оригинални" римски императори са родени във водите на Тибър....
 7. Ако не сте гледали новите клипове в ютуб, търсете ги 1 - Това от което ги беше май страх руснаците е факт - YPG размазаха асадистите използвайки основно спецчасти /аз лично не знаех да имат такива и кой ги е обучавал/, но за няколко часа превзеха града! 2 - Иракчаните за сега използват само спецчасти при атаката на Мосул, предимно най - елитните им бойци от Златната девизия /то е бригада/ и още една бригада от спецчастите. Ама нещата не са на добре - на 9.11. халифатците такава засада са спретнали на една колона, че всичките им хъмфита са унищожени, а подкреплението което идва на сутринта само успява да ге евакуира при само 6-ма читави. Филмчето е добре снимано, защото имаха американска журналистка и оператор. 3- Лошото е че иракските спецчасти толкова са наплашени /то има за какво/, че вече някъде около 14 или 15 ноември стрелят по всичко живо в Мосул! Пак документирано с журналист и оператор. 4- Пашмергата си седи /май/ на север от Мосул и не им дреме, пък са си прави - при Синджар и Кобейн бяха сами! А и какво ще спечелят кюрдите от една битка и влизане в Мосул
 8. Мале, мале, мале, не ви разбирам, Аспарух с толкова мнения у тая тема си е подготвил фолкхистори /благодарско на Йончев за термина/ романче, па ний му се връзваме. Тая тема е такава плява , изключвайки няколко мнения особено в началото ми е странно защо Аеций не е ударил Великият катинар или чака 25 декември?
 9. Леле, Аспарух се хванал с Графа! То си е смъртна присъда. Аспарух, когато Графа и Йончев постват си мълчим оти са чели бре!
 10. Каква армия са тез, пълна скръб! Ако не са руснаците църен флаг ще се вее у Дамаск!

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...