Отиди на
Форум "Наука"

Информация за снимки ?


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

ние да не сме ти справочник. Има си чичко гугъл за тази цел. Ако те интересува някаква конкретна информация, тогава питай.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ами да интересуваме конкретна информация за качените от мен изображения.Щом съм пуснал тема,значи не съм намерил нищо в гугъл.Май не си си пил кафето тази сутрин.Дишай и по-спокойно :)

Редактирано от asdl
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

хайде бе, щом си намерил снимките, няма как да не си намерил и поне кратко инфо за тях. А инфо за тези обекти има предостатъчно, просто явно си прекалено несериозен, за да си го потърсиш. Съветвам те да почнеш от уикито като за начало.

Кафе не пия, но хич не обичам мързеливци. Така че успех в търсенето на информация. Създава полезни навици. А темата я заключвам.

Редактирано от Last roman
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...