Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Тъй, време е да създам тема за най любимото ми хоби играта Lineage и специално сървара Asterios x5 където играя вече от доста време.

Има време, та ще разкажа кое что из историю сервера.

Най важното е, че сървара е руски, та ако ще играете ще е добре да поназнайвате руски, но не е задължително, клана Перфекшен сме си българи, та може да си играете само с нас и да не се интересувате какво и защо говорят.

Ето и официалната страница на сървара.

https://asterios.tm/index.php

Най важното е, че преди 4 дена отвориха нов сървър х7 който след 6 месеца ще се обедини с х5 астериос където и играем и ние. Така че, сега му е времето да почвате. Ако пък решите да поиграете директно на х5, ние сме насреща за да ви помогнем. Най малкото до мойрай сет не е проблем да ви облечем, виж с нублеса вече е по проблемно, там или ще си чакате рб тата на ТОИ, или другия вариант е да ви помогнем с ТВ, но просто трябва да присъствате на ТВ, иначе няма начин. Твинки имаме, не е проблем да ви залеем, вашата работа е просто да присъствате. В клана се приветстват всички желаещи да поиграят Линейдж в българския клан перфекшен. Ако искате да се свържете с нас-няма проблем, общуваме си през Raid Call, ето ви и откъде да си я свалите http://www.raidcall.com/v7/download-raidcall.html

Та значи, сваляте, инсталирате и набирате айди 7587046. Това е каналът на нашия клан, така че, може спокойно да влезете, да се чуем и да се разберем. Основния онлайн е вечер, защото през деня хората са на работа.

Нашия клан лидер е Жоро, за връзка с него, ви оставям неговия фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=100000546936363.

И за последно, три клипа от мен за играта. В бъдеще очаквайте още.

Редактирано от Frujin Assen
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...