Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Потребител

"Здравейте колеги,
започвам тази нова тема за да ви запозная с информация и резултати, до които стигнах след доста експерименти. Технологията е базирана на древни познания, дошли до мен постепенно, понякога по странен начин. Всъщност, опитвам се да модернизирам тази стара методология, чрез която има данни за постигната дължина на живота около и дори над хиляда години, като клетките на тялото се ревитализират тотално и после се поддържа новия им жизнен статус. 
Смятам представянето на инфото да е нещо като тема с продължение, защото е доста писане - така че, моля да ме извините. Няма да мине само с един пост  :)
Нещата касаят използването на златото /според мен само златната енергийна матрица/ и натрупването на златни йони в клетките, за да се получи ДНК-щит. 
Следобед или утре ще започна по-подробно да пиша. Сега ще приложа една книга, която е много ценна и до която се добрах благодарение на колегата smsi-h - страницата на източника и в момента е в профилактика /или са го спрели/. Не е лошо да се запази и на сървъра на форума. Книгата е написана явно от българин/ка с определен достъп до технологията, вероятно с малко помощ от няколко специалисти /историк-археолог, биолог, физик/ - усещат се стиловите различия на моменти. Малко е голяма на обем - но вярвам, че ще ви е интересна  :)
Поздрави!

Това е книгата:

vajno-jivot.doc

Взето от този форум:

http://mazeto.net/index.php/topic,9700.msg76614.html#msg76614

Има и още:

"Това за технологията на моноатомното злато е много интересно. Има го споменато и в други източници, че извънземните кралици от небесното царство Орион си осигурявали огромна продължителност на живота именно с подобен елексир на живота приготвян с моноатомно злато, което се добива и извлича от недрата на Земята (тяхна колония). Само че моноатомното злато е още по-рядко от обикновенното злато и са необходими тонове и стотици тонове злато за няколко грама моноатомно злато. по принцип до колкото имам информация няма такива рафинерии за моноатомно злато на Земята, които да правят моноатомно злато. Просто ние копаем пречистваме и изнасяме златото като суровина в Космоса, където на други места има рафинерии от които се вади тази скъпоценна суровина - моноатомно злато, която удължава живота, като от нея се прави някъв елексир на живота технологията описана в книгата на кадуцеус е за хора. Но всичко това е само за Елита царските фамилий на системата Орион, където по Еонна традиция има култ към материалното, технологиите и към тялото. Както казва edin - там в цивилизацията Орион, не искат да умират, а да живеят вечно, ако може без край. Гледайте филма "Възходът на Юпитер" от Братя Уашовски, да ви се изяснят картинно идеите. По принцип всичкото произведено злато на Земята отива във Федералния Резерв в Америка и от там изчезва, а защо ли всички държави си държат златото там и не им го връщат ?, дори и отчаяно да си го искат обратно. 

Продължителността на човешкия живот средно е под 100 години. За 7 години всички тъкани и органи дори и костите се подменят с нови клетки един жизнен цикъл (едно делене на клетките) при нас хората трае 7 години.  10 цикъла 70 години - малцина мъже доживяват до таз възраст това са само 10 деления на клетките 10 пълни обновявания на организма ни. Според изследване в нашите клетки ДНК може безпроблемно да се дели до 100пъти дори до 200 пъти. Това се определя от дължината на едни белтъци в края на ДНК които при всяко делене на ДНК се скъсяват нещо като биологичен часовник ограничаващ циклите на делене. 
В момента нашия живот е такъв че след 10-15 деления на клетките организма ни умира а в самите клетки е заложено ДНК ограничение за до 100-150 деления. Така че принципно няма пречки да се удължи до 10 пъти продължителността човешкия живот. Както библейските личности които са живели по 800-1000 години като се анализира библията. Но ние водим не правилно хранене на организма и затова се състаряваме преждевременно и живеем по-малко от 1/10 от планирания ни жизнен цикъл на Земята. За да удължим живота си трябва да се научим преди всичко да се храним правилно. В момента няма нито един човек умрял от старост почти всички възрастни хора умират от недояждане (неправилно хранене) не се хранят с необходимите за организма храни, минерали, витамини, и др. съставки. Също искам да добавя Водата, която пием е мъртва вода. И допълнително не спомага да бъдем дълголетници в света има зони където Водата е със специални добре известни качества. В тези зони има страшно много дълголетници над 100годишни, все пак тялото ни е 80% вода и умираме когато този процент на задържана вода спадне под 70%.

...Малко да са допълня, след като прочетох първите 50-тина страници от книгата ме подсети, че Радиацията на повърхността на Земята сега е много по-голяма. Естествения радиационен фон е завишен поне 10 пъти спрямо преди. Затова наследниците на древните високоразвити цивилизации, а и извънземните са се скрили в тунели и пещери под Земята, където радиационния фон спада до поносими нива. Е могат да излизат за кратко ако искат, но не бива да пият или ядат от нашата храна или вода която е замърсена радиоактивно с изотоп на Калий - основния отровител на организма ни. Радиоактивния изотоп на Калия, който чрез храната попада в организма ни и ни съкращава продължителността на живот до 10% от възможното 800-1000 години. Ако не ядем радиоактивен Калий изотоп и/или се скрием в долния (подземния) свят ще можем да живеем много по-дълго от 50-90 години, колкото издържа организма ни бомбардиран с тези нива радиация (естествения радиационен фон) и отравян от радиоактивния изотоп на Калия, който се натрупва в организма ни още от самото начало.

http://mazeto.net/index.php/topic,9700.msg76638.html#msg76638

Приятно лудо място е светът:-)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

mazeto посещавам редовно, много ме освежават със сутрешното кафе :baby:

обаче ме притеснява, че и тука се сме се засилили по подобен път.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...