Отиди на
Форум "Наука"

fantom4e

Потребител
 • Брой отговори

  593
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

fantom4e last won the day on Януари 4 2016

fantom4e had the most liked content!

Репутация

274 Студент

Всичко за fantom4e

 • Рожден ден Март 2

Лична информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  модератори русофилистици и други патологии

Последни посетители

10285 прегледа на профила
 1. Ми който продава ядрени услуги ще си препоръчва ядрена енергетика, какво чудно има. Пък дали ни е необходима тях не ги интересува. А не ни е необходима, освен дет ни и пречи.
 2. малко спекулативно, ама тез проценти много близки до онез
 3. fantom4e

  ГОРИВА

  Намирам само за вътре в САЩ: " The Little Big Inch line, completed three months later, could carry four products: gasoline, heating oil, diesel oil, and kerosene – each separated by solid rubber balls that are slightly smaller than the inside diameter of the 20-inch pipe. "
 4. мда късно видях че е във философия темата, или не е целенасочено? Всяка от познатите ти величини е някакво отношение на нещо към нещо, но това не ги прави относителни в смисъла който ти влагаш. големите енергии/маси са същите като малките такива, оттам не следва нищо подобно. ако ти е за "филосовстване", става, ама ако същността на проблема те вълнува, тогава се вкарва математически апарат и темата отива към физика където тия "бля-бля" не важат. Друго важно, като даваш някакви "твърдения" постарай се да ги формулираш правилно, и ако не те затруднява давай и линк, потвърждаваш казаното (така се цитира по научната литература) и вече има някаква сериозност.
 5. нещо си недоразбрал, или въобще си бос... какво означава скорост да е относителна величина, а пък "близко до скоростта на светлината" за да губи смисъл, трябва да си много спрял.
 6. Пак си излял глупостите си.... "Това е информация, която като "фантом" присъства и се улавя и така - без наличие на попадение на вещева молекула в ключалката - усещаме аромат (миризма). "
 7. Kaфето също така е и наркотик
 8. Пълни глупости!! Едно правилно/вярно изречение нямаш.
 9. Ми ние си експериментираме, освен това и четеме научна литература, а не блудкави булевардни писания. А и умееме да си правиме изводи след като прецениме фактите, тогава вече гаранцията е гаранция, а това твоето не струва нищо.
 10. ъъм, точно така правят "наука" размни фоменковци, тихоплавовци и други почитатели на езотеричното
 11. Не можеш, нали? Не се ли усещаш че плещиш глупости, и не ти се смеем защото ситуацията е жалка, за тебе..... Познанията ти по биология са на ниво 4ти клас, дано нямаш деца....
 12. я кажи коя тази бактерия която прави ферментация при pH <2
 13. Пробвай с дименсиите, за да няма объркване.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...