Отиди на
Форум "Наука"
makebulgar

Реалити формата "Траките"

Recommended Posts

https://www.bnt.bg/bg/a/realiti-formata-trakite

Новият сезон на предаването започна в кабинетна обстановка. Тябваше да бъдат проучени писмени извори, както и много артефакти, за да може да разберем какво е било отношението на древния тракийски народ с останалите му съседи. Трябваше да се съобразим и с последните публикации на българските и световни учени, историци и археолози, които да дадат най-точни сведения за това какво се е случвало в древния свят.

Събитията, на които ще станете свидетели, от тук насетне ще се провеждат на терен. Ще проследите екперименталното плаване на реконструирания кораб Резос с неговия екипаж от студенти на НСА. Плаването ще бъде посветено на 75-годишнината от основаването на НСА "Васил Левски".

Със съдеъствието на общ. Казанлък ще бъде поставено началото на единствения оригинален исторически български телевизионен реалити формат "Траките".

Ще станете свидетели на изследванията и откритията на българските археолози, благодарение на екипа на "Непознатата земя".

 

Реалити формата "Траките"
"Непозната земя" - 09.04.2017

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
  • Create New...