Отиди на
Форум "Наука"

Какво се случва в окупираните територии?


Recommended Posts

  • Администратор

Във видеото се показват много кадри, в които администрацията на окупираните територии директно отнема имуществото на хората и с вързани ръце ги гони от тези територии. 

Нереално е как хората можем да бъдем толкова жестоки един към друг. Както и Кац казва, тези хора не са искали някой да го освобождава, а накрая им взимат и имуществото. С измислени обвинения се оказват с вързани ръце бягайки от окупатора.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

В този подкаст:

 

Световните войни днес

Руслан Трад сравнява Луганска и Донецка република с Преднестровието и как самите те вече не се приемат за част нито от Русия нито от Украйна и по-скоро ще искат да останат независими. Точно както Косово в момента може да е преобладаващо с албанско население, но те се приемат за косовари. Също така в подкаста се споменава, че луганската армия не участва в боевете в Донецк и обратното.

Интересна е тази гледна точка и още по-интересно е да се проследи как ще се случат нещата, защото едва ли Украйна би искала това да бъде така в бъдеще. А Русия според мен ще е доволна на всичко, стига да е в ущърб на Украйна.

Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...