Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Администратор

Наш потребител ни изпрати следното писмо...ние го публикуваме тук с идеята да се коментира и създаде интересна дискусия :)

Здравейте !

Изпращам ви копие от писмото си до бтв , в случай , че се интересувате съм на разположение.

Чудо ли е чудото?

Здравейте BTV

Казвам се Ивелин Иванов , и ви пиша от Варна. Обикновенно си допивам кафето със сутрешния блок и питието с късните новини, в последно време се заглеждам и по Нека говорят с Росен Петров.Защо ви пиша?Причините са много, според мен е така,за вас като новинари е важна сензацията давам ви и такава. Информациията е от извора.В последно време, големият въпрос е , ще успеят ли Бойко Борисов и неговото правителство да се справят с икономическата криза в един успешен мандат? Аз казвам ДА! Успехът им е сигурен , но те още не го знаят, предстой им да научат.В ръцете им са много силни козове, а силните карти се играят сами.Това е само едната страна на нещата,съществуват други НАЙ СИЛНИ карти,които по стечение на обстоятелствата са Български и са в България , а това са карти с които ще се променя света!Какво са успехът и неуспехът, това са правилните и неправилните неща,едните са истински,другите подлежат на промяна, която все някога идва.Кризите който ни спохождат са резултат от натрупани

неуспехи, и подлежат на промяна.Промяна която тръгва от България , и се базира на знание.Какви са кризите? Определяме ги като енергийна , финансова и екологична.Нищо подобно, това са само последиците от истинските две, криза в науката и криза в ценностната система! Моите уважения към г-н Нютон , но той е обрекъл днешния свят ,неумишленно предполагам , когато преди стотици години е базирал науката на основата на неверни , неточни и непълни ( липсващи) основни закони.Така до голяма степен е блокирал технологичния прогрес, освен това е поставил икономиката в зависимост от фосилните горива, което освен че я оскъпява( годишно за горива се харчат 40 трилйона долара)води и до екологична катастрофа.

Сега какво е чудо? Явление което се е случило, и за което няма логично обяснение,например вселената и живота. За мен чудо не съществува,аз си имам единна теория базирана и доказана от една непозната математика,кодекс от основни закони ,които изграждат вселената.Какво мога? На практика всичко ! Какво предстои? Още в първите дни ще потърся новото правителство с предложение да понапълним хазната.Стъпка втора, на бял свят ще се появят серия от механични двигатели ползващи свободни енергий,които да заменят съществуващите в енергопроизводството и транспорта. Трето ще чуете условията ми за пълното разкриване на знанията ми. За момента от мене толкова.

Дали земляните един ден ще пътуват и заселват вселената,или след някой катаклизъм ще изчезнат като динозаврите,зависи единственно от техния избор и желанието им за промяна на ценностната система

Сега за това какво можете вие? Имате добро да разпространявате първи ,тази и последващите я информации като останете в центъра на събитията.

Можете и да замълчите в момента, а в бъдеще да препредавате дочутото от друга медия, избора е ваш. Успехи!

И. Иванов

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...