Отиди на
Форум "Наука"

Избирател

Потребител
  • Брой отговори

    63
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

Избирател last won the day on Септември 14 2013

Избирател има най-харесвано съдържание!

Всичко за Избирател

Последни посетители

1414 прегледа на профила

Избирател's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

77

Репутация

  1. Но може да воюва заедно с Турция срещу тях.Впрочем Стамболов май имаше една идея за дуалистична монархия...
  2. Нищо не излиза.Само това,че конкретно за Батак не са търсили възмездие.Обаче за Перущица,Бойково,Дедово и Сотир са потърсили,и то след 30 години.И точно заради това днес няма Тъмръш.
  3. Тази директива им разказва играта.Щото план за отбрана няма... https://ru.wikisource.org/wiki/Директива_НКО_СССР_от_22.06.1941_№_3
  4. Ноември 40-та година молотов е в Берлин за срещи с Хитлер и Рибентроп.В тях той определя новите цели на съюза /след Прибалтика/-окончателно уреждане на финладския въпрос,бази в Турция с цел контрол над проливите,бази в България и бази в Категат и Скагерак / в датската им част/.
  5. Аз ли не чета правилно,или в статията ясно се казва не "кръщаване" на училище,а "възстановяване" на име?
  6. ...а станишев беше каран да чака 3 часа за прием при батюшката президент. душко,що не организираш референдум за излизане от ЕС?Нямаш право ли?
  7. Барон Бонър.Търсач на съкровища и английски консул в Цариград...
  8. От никъде.Това са проповеди,укрепващи вярата.Ето какви ги разправя един чичка,работник в "Уралвагонзавод" в Нижни Тагил.Има ли нужда да обяснявам какво се произвежда там?На 1:53 ясно си го казва-15-16 000 рубли заплата.1 рубла-0,027 стотинки.Всеки може да сметне.... Кеф ти Аспен,кеф ти Лилехамер,кеф ти Аруба.С по 500 евра на ден.Минимум!
  9. Вчера го пуснаха в "читанката" https://chitanka.info/book/7610-roman-za-graala
  10. Явно нашите /и турските/ полски и горски пъдари са били абсолютни Рамбовци 1 бе,1 полк да имаше в Добруджа и щяха да бъдат разхвърляни като гуреливи котета...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...