Отиди на
Форум "Наука"

gmladenov

Потребител
 • Брой отговори

  3411
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  2

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ gmladenov

 1. За мен Кирил Домусчиев е пример за успешен български бизнесмен/индустриалец/инвеститор. Всяко натрупване на капитали е свързано с тъмни сделки, но аз лично не асоциирам Домусчиев с мафията. Иначе достатъчно примери за "успели" мафиоти у нас. Слави Трифонов е много успешен шоумен, както и певеца Криско или пък Митьо Пайнера. Поп-фолкът не е по вкуса на всички, но Митьо Пайнера е пример за успешен продуцент.
 2. Моето мнение е, че успешните хора са от един и същи тип (един дол дренки ) във всички страни. Но заради различните социално-културни особености на тези страни, успехът им е "боядисан" в различни окраски. Пример: българинът Владимир Тенев живее в САЩ и е успешен по американски. Ако живееше в България, най-вероятно пак щеше да е успешен - но щеше да е успешен по български. Забелязал съм, е че успешните хора имат склонност и желание да се налагат над другите, както и че са убедени в собственото си превъзходство над другите. Тоест, говорим за доминантни и нарцистични личности,

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...