Отиди на
Форум "Наука"

kirasirrav

Потребител
 • Брой отговори

  221
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  2

kirasirrav last won the day on Март 30

kirasirrav има най-харесвано съдържание!

Репутация

231 Студент

Всичко за kirasirrav

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Накратко - аз сънувам много, това е било и когато бях малък и досега; обикновено сънищата са много подробни, често цветни, като филми/сериали понякога и то отпреди телевизионните такива. Понякога е имало и някакви предсказващи нещо (когато съм ги споделял, или проследявал във времето ), много често са свързани с мъртви или наскоро умрели хора, често са и подобни на филми на ужасите и свързаните жанрове. Относно изследването в тази насока - би било интересно, но стъпило на научни основи, не би имало кой знае какви резултати на практика. За безмислените ( и псевдонаучни такива ) изслед
 2. Нямаше ли едни тези, че неолитчиците са се придвижвали в два различни потока - едните главно по крайбрежието / Гърция, Италия и т.н./, а другите по във вътрешността / прибл. по течението на Дунав / ? Така би било възможно това да са различни първоначални групи и по време и по изходни райони, което обяснява и другото.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...