Отиди на
Форум "Наука"

Information

Потребител
  • Брой отговори

    41
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Information

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Information's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

21

Репутация

  1. Това по-скоро са специални серии отколкото нов стандарт в банкнотопечатането. Не че има някакво значение така или иначе, в портмонената си едва ли хората ще ги държат вертикално.
  2. Ти да видиш. Изглежда че ако не за друго, то поне за знамето циганското лоби в Бъллгария е повлияло. A сега по-сериозно, аз лично никъде и никога не съм чел или чул сммислено обяснение за това защо българското знаме е с тия цветове. В поради тази причина лично моето предположение е че при установяването на българската държава чрез дискусия са решили първенците по лично техни си вкусове и причини.
  3. Цитата върху който е възникнала дискусията няма предвид дали и защо сме атеисти, не разбирам защо обръщате дискусията на такива екзистенциални теми върху които човечеството векове не е могло да се споразумее и съгласи... Може да си атеист и да уважаваш христиняските ценности, даже е много вероятно точно това да е и случая.
  4. Докога ще се цитират провалили се политици със съмнително психично здраве?
  5. Само човек който никога не е бил в Босна може да твърди, че босненците са един етнос със сърбите (или хърватите).
  6. А защо тогава наблюдаваме експоненциален растеж на нивата въглероден диоксид в атмосферата?
  7. А какво точно променя дали е медиана или средна заплата? В смисъл и в двата случая числото е отчайващо ниско.
  8. Трябва да се има предвид че във Франция за разлика от България няма схващане за нацията като хомогенна и единна група хора по произход, а по-скоро по ценности. Няма значение къде си роден а доколко си приел ценностите на френската република. Съответно съвсем закономерно през вековете Франция е ставала дом на редица таланти, така е и до ден днешен.
  9. Истината е че не може и вълкът да е сит и агнето цяло. Катар със сигурност не е най-удачния домакин при който някога се е провеждало първенството, но в крайна сметка ако се избираха само удачни щяхме да негодуваме че винаги домакини са едни и същи 10-20 държави. Експлоатацията на хора, модерното робство са неща за които наистина може да се критикува Катар но уви ФИФА и повечето футболни федерации си затварят очите за всичко това.
  10. Като цяло изборите във Франция се четат много тенденциозно в България. Истината е че Льо Пен не е никакъв фактор и няма да бъде, не е случайно че всички без изключение са против нея. Самия факт че преизбраха Макрон напук на неуспешната петилетка която той изкара е доста показателен.
  11. Моя съвет е да се обърнеш към международни колекционери, там наистина може да намериш потенциални купувачи на тази монета.
  12. Има ли в България съюз на дърводелците или организация на фирми чиято дейност гравитира около това? Ако има се обърни към тях, едно за да спонсорират проекта и второ за да се абонират за изданието. Рекламодателите са важно нещо, колкото и желание да имаш и да го правиш с безкористна цел.
  13. Moля ви да се придържате към темата. Неслучайно са ви баннали, вие бълвате врели некипели за Украйна и Русия в тема която няма нищо общо с тях.
  14. Говорим за пластмасата която виждаш на видеото.
  15. Това е една пренебрежимо малка част от това което попада в океаните. Бавноразлагащите се отпадъци попаднали в Тихия океан заемат площ по-голяма от тази на Австралия...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...