Отиди на
Форум "Наука"

Great Wall


Recommended Posts

  • Потребител

Great Wall се готви да построи в България завод с около 1220 работника за сглобяване на 50 000 коли годишно, за 97 000 000 евро на което 90% се плати местен инвеститор.

Ще залеем ли Европа с евтини китайски коли?

post-5590-066181800 1293090386_thumb.jpg

:post-70473-1124971712: :post-70473-1124971712: :post-70473-1124971712:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Хммм, първо да видим дали ще минат успешно краш тестовете, че за китайските коли съм чувал, че са безкрайно ненадеждни.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Хммм, първо да видим дали ще минат успешно краш тестовете, че за китайските коли съм чувал, че са безкрайно ненадеждни.

Bиж сайтовете на АДАЦ или други западни лаборатории. Колите са безкрайно голям боклук. Ама кат са ефтини. Сигурно ще се опитат да ги дават за цената на едно по-голямо моторче....

Същото ще стане като с другите китайски боклуци. Питам позната защо си купува китайски обувки. Калпав материал, калпаво изработване но най-новият модел.

Каза ми, първо за това имам пари, второ докато се разкъса свършва сезона.

Не я интересува, че може да получе зараза от болна кожа, че и смърдят краката от 10 метра......

И с колите е същото. Що ми е кола 200 конски сили, 300км/ч набира 200 за 8 секунди 5 години гаранция итн когато вече няма място да паркираш, данъци,бензин за злато, ограничения на скорост на всякаде, па е мишена на крадците /ако е нещо деликатно/ итн.

Купуваш китайски боклук, бачка до когато бачка и го изхвърляш.

:punk: :punk: :punk:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
Great Wall Motor Co. планира старта на продажбите на компактния си модел Voleex в Европа през първата половина на следващата година. Първоначално това ще стане през Италия с автомобили докалвани от Поднебесната империя. По-късно тази \"разходка\" може да бъде прекратена и в Сария континент китайските автомобили могат да идват от завода в Баховица край Ловеч. Това съобщи лично Роджър Гао, мениджър на китайската компания за международните й операции.

В момента Италия е единствената държава в която Great Wall предлага продукцията си. В момента там могат да се купят всъдехода Hover и пикапа Wingle. Идващият в Европа Voleex е компактен хечбек с бензинов двигател с ходов обем 1,5 литра.

Заводът в Ловеч, по плановете на китайците трябва да стартира производството си през първата половина на следващата година. Първоначално се предвижда той да произвежда автомобили само за вътрешния пазар у нас.

Китайската фирма е частна, щаб-квартирата й е в Баодинг, провинция Хебей, износът й през през първите 11 месеца на тази година е достигнал 50 000 автомобила, като повечето от тях са били реализирани в Русия и Югоизточна Азия. Плановете предвиждат за 2011-а година износ на 80 000 автомобила. В момента Great Wall планира производствени мощности в Русия, Виетнам, Индонезия, Иран и Египет, които ще сглобяват доставяните на части коли от Китай.

Автомобилът има 1,5-литров, бензинов двигател с мощност 105 к.с. /77 кВт/, ускорява се прилично, малко е шумен при ускоряване, но иначе си върши работата добре, както и петстепенната механична предавателна кутия. Очаква се по-късно да се предложи като опция безстепенен вариоматик. Колата има въздушни възглавници отпред и ABS.

Явно, че най-голямото предимство на този автомобил би трябвало да бъде неговата цена, което да го направи пръв избор за навлизащия в автомобилния свят клиент, както и за хората с не особенно високи финансови възможности.

ей го модела:

post-331-085360500 1293124043_thumb.jpg

Редактирано от fixxxsers
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...