Отиди на
Форум "Наука"

Фундаментите на успеха


Recommended Posts

  • Потребител

КАК ДА СЪЗДАДЕМ УСПЕШЕН БИЗНЕС МОДЕЛ В МРЕЖАТА

Мнозина твърдят, че произволни хора могат да пожънат големи успехи в Интернет бизнеса и то без никакви усилия. Това, разбира се, не е вярно. Винаги съм подчертавал и изтъквал едно: “Няма лесни пари!”. Интернет не прави изключение в тази насока. Практиката показва, че в Мрежата са се проваляли и много добре обмислени проекти.

Необходими са всъщност 5 (пет) основни предпоставки, които до голяма степен предопределят бъдещия успех. Ще ги изброя:

1. Вие трябва да направите от страстта си професия! Какво ще рече това?… Астрологията беше голяма моя страст и след промените у нас аз реших да превърна тази страст в професия. И… УСПЯХ! Вече 17 години съм на върха в тази област. Астрологичният ми сайт пък е много популярен и ми носи доста добри печалби.

2. Второто много важно изискване е това: открийте така наречената пазарна ниша. Вие трябва непременно да надушите някакъв дефицит. Тогава шансовете ви за успех нарастват неимоверно. Да вземем за пример отново астрологията. Когато регистрирах фирмата си за астрологични прогнози, аз бях ЕДИНСТВЕНИЯТ АСТРОЛОГ НА ПАЗАРА, т. е. аз нахлух необезпокояван от нищо в една огромна пазарна ниша.

3. За отбелязване в тази връзка е и един друг факт. Вие старателно трябва да избягвате онези сектори от пазара, в които има прекалено голяма конкуренция. Казано другояче, стремете се да не навлизате в области, при които предлагането надхвърля търсенето.

4. Уверете се предварително, че “нишата”, към която сте се насочили има добър финансов потенциал. Ще се спра отново на моя астрологичен сайт. Много често ми казват, че моите цени са високи. Не е така- в Европа майстор от моята величина изисква 950 евро за един хороскоп. Това обаче не е най- важното в случая. Всички статистически проучвания сочат, че около 3 % от българите не си знаят парите. Това са около 200 000 души. Е, точно те представляват моята “таргет група”. Моят сайт е създаден единствено и само за тези платежоспособни люде…

5. Последното, но не най- маловажно изискване: създайте добър, уникален комерсиален сайт. Защото 98 % от българските комерсиални сайтове просто не функционират. Ако не знаете как се правят печеливши комерсиални сайтове, обърнете се към мен и моя екип. Ние сме винаги на вашите услуги!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 17 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...