Отиди на
Форум "Наука"

Хитлер ли е единствения виновник за холокоста


Recommended Posts

  • Потребител

Днес стана на въпрос с едни познати за Хитлер и за това, че видиш ли той бил лошия чичко, който избил евреите. Аз не съм много съгласен с това. Всъщност малко хора зная, че всъщност свастиката е взаимствана от антиеврейски клуб в Австрия. В същото време след ПСВ масово хората в Германия обвиняват евреите за лошото си състояние. Когато пък започват всички тези ужасни неща с концлагерите не само в Германия има избити евреи. Всъщност до колкото знам дори в Русия евреите са подлагани на по-големи жестокости. Да не говорим, че в България евреите са били спасени. Явно не е било толкова трудно, според мен по скоро като цяло европейското население е било негативно настроено към евреите, Хитлер просто е дал поле на омразата им да се развихри. Интересно ми е да чуя още мнения по темата :)

П.П да не излезе че подкрепям нацистите, Нищо подобно. Просто мисля, че не е честно спрямо исторята всичко това да се записва на един човек, било то и Хитлер.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

ми освен Хитлер и евреите са виновни. Ако нямаше евреи, нямаше да има Холокост.;)

Като цяло прилагаш меко казано тъпи разсъждения и няма да е лошо да се поинтересуваш какъв точно е произходът на свастиката и какво точно символизира тя. Разбира се така формулирана темата ти е безсмислена и затова подлежи на затваряне, а ти подлежиш на предупреждение, за да помислиш малко повече, преди да пускаш отново такива скудоумия.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...