Отиди на
Форум "Наука"

Трифонов - Новият Политик


Recommended Posts

  • Потребител

Мислех , че всичко ще премине с леки намеци от негова страна, но.... явно има сериозен страх от нещо ... - Едно мнение , което споделям ...

Трифонов още не е приключил с анти-Сидеров пропагандата си за тази седмица. Не случайно започва от понеделник!

Нека не му даваме конкретни поводи да ни сочи, като хора, които желаят проливането на кръв (каквато теза той се опита да прокара в предаването си)

Познавам част от хората, които работят в екипа на Трифонов. Всички споделят, че по-авторитарен човек не са срещали през живота си.

Трифонов е бил наясно, че предаването му рано или късно ще навлезе в критична фаза... Още повече на четиридесет и няколко години той има нужда от друг тип изява. Включваме в тази сметка броженията и разместванията в Ку-Ку бенд и желанието на част от музикантите да творят и на друга сцена освен в студиото.

Ето, че се доближаваме до една теза, която все повече и повече се потвърждава и която води началото си отпреди 3-4 години, чакайки подходящ момент за материализация.

Голямата мечта на Станислав Трифонов е била да префасонира шоуто и да го остави в наследство на друг известен водещ, след което да се включи в голямата политика, използвайки популярността си сред хората.

Коя ниша мислите е искал да заеме? Критикувал е жестоко леви, десни и центристки партии... Още повече постоянно се афишира като националист и радетел за запазване на българските традиции (например във фолклора)

Искал е да стане част от реалния политически живот като създаде националистическа формация, да участва в избори и да влезне в парламента! Това в доста по-олекотен вариант направи неговият приятел и съдружник в "Седем Осми" - Любен Дилов-син.

Какво се получи обаче? Волен Сидеров осъществи в свое лице нещата, за които Станислав Трифонов дълго беше бленувал и старателно планувал. Най-важното ПРЕДИ НЕГО и БЕЗ НЕГОВО УЧАСТИЕ!

Ето тук не трябва да остане и капчица съмнение, че враждата и ненавистта на Станислав Трифонов спрямо Волен Сидеров е на личностна основа.

Не трябва да пропускаме също и лицето Росен Петров! Този човек в буквалния и преносния смисъл на думата е обсебил Трифонов. Живее в дома му и ръководи екипът, който пише сценариите на предаването. Разбира се Трифонов му се възхищава и приема повечето негови постулати за живота за мъдри и истинни.

Миналото лято една случайна среща на Сидеров и Петров в една софийска кръчма отприщи анти-Сидеров говоренето в това "шоу", което от своя страна се превърна в убежище на всяка политическа или махленска клюка по адрес на АТАКА.

Няколко месеца преди Сидеров да обяви намеренията си да основе партия АТАКА, Росен Петров и Трифонов най-охотно канеха Волен Сидеров в предаването си "Вот на доверие", разбира се, за да се възползват от още тогава възходящата му популярност сред народа. По това време за тях Волен Сидеров не беше кръвопиец, въпреки, че те знаеха за книгите и възгледите му!!!

Сега във Волен Сидеров нищо не се е променило, но какво се забелязва в двамата шоумени? Промяна на 180 градуса.

Ревност, яд, злоба, ненавист, завист затова, че не бяха те PRIMA националистите. По-детинска реакция от тези незрели хора обаче наистина не би трябвало да се очаква.

Днес те не жалят сили и средства да обясняват как Хитлер е малка ученичка в 4-ти А клас спрямо Сидеров. Много лошият Сидеров ще избеси всички турци и цигани по електрическите стълбове.

Един от жалките моменти беше, когато цяла седмица подиграваха Павел Чернев за инцидента на магистрала Тракия, а накрая, когато разбраха, че той не е присъствал, го поканиха в шоуто си, за да може на свой ред той да оклепа Сидеров.

Какво да кажем за тези трагични шаржове с досадника Кулеков. Един деградирал псевдоактьор, един пропаднал и отдавна загинал творчески човек угажда на Трифонов за 500 лв заплата. По-голямо безумие от това няма!

Накрая ще си позволя един съвет към Росен Петров. Росене, намери си жена (или мъж, каквото предпочиташ) и моля те, спри да се занимаваш с несвойствени за теб неща.

На Станислав Трифонов не бих му давал никакви съвети, той е безнадежден!

Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

Аз Славито си го уважавам и преди го следях, но от (приблизително) година само повторенията му, ако ги хвана се заглеждам...

Това, че е искал да влезе в политиката сега го чувам и ако не се лъжа той не веднъж е казвал, че не иска да се занимава с политика.

И ако питате мен, ако не е такъв, какъвто е нямаше да се издигне до сегашното си ниво и едва ли щеше да се задържи...

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Страхувам се, че не става за друго освен за комик. Никога не се е появил самостоятелно някъде .... Пък и какви политически виждания и което е по-важно, визии може да има той?

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Ами Славчо и сега се изявява като ментор кой и как трябва да си върши работата.Освен това той има и много контакти, амбиция не му липсва. Вече бе казано (и много правилно) че шоуто му рано или късно ще залезе. Той вече е на такава възраст и положение че не вярвам да се впусне да в някакви кой знае какви експерименти (най малкото ако се провали с някое ново шоу ще го погребат може би завинаги и ще му останат само спомени).

Сегашният момент като че ли е идеален за да си създаде партия. Десните са напълно разгромени, а левите ги очакват разочарования (то на нсички е ясно какво ще сътвори тройната коалиция).

Само Сидеров му пречи, но Славчо вече няма какво да чака, ако Волен успее да набере инерция покрай изборите която да развива, или се роди нова дясна партия (тук нямам предвид Бат Бойко), неговите шансове ще намалеят.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...