Отиди на
Форум "Наука"

Левицата ни не е просто лява социална партия


Recommended Posts

  • Потребител

БСП и останалите леви партии, които претендират да са съвременни партии свързани с народа и защитаващи правата и просперитета му, с защитата на разни комунистически и съветски паметници издигани във времената на чуждата военна и политическа диктатура показват, че не са просто социални партии целящи просперитета на народа, а показват, че са ретроградни остарели конструкции, които работят срещу хората. Ако бъдещето е на младите хора и младите хора искат паметниците на тоталитарния режим да се махнат, работата срещу това е работа срещу бъдещето и е желание за възстановяване на миналото. Подобни партии ако се опират на желанията и мечтите на по-старото поколение, което гласува за тях, то следва, че това по-старо поколение също работи срещу бъдещето.   

Редактирано от makebulgar
  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...