Отиди на
Форум "Наука"

Авиошоу на "Буревестниците"


Recommended Posts

  • Потребител

Утре 1 юли 2007 година на Авиобаза "Граф Игнатиево", северно от град Пловдив, че се проведе въздушно шоу на американската демонстративна група за висш пилотаж "Буревестници" ("Thunderbirds"). Входът е свободен за всички посетители, като вратите на поделение 28000 отварят точно в 11.00. Същинската част, включваща полети на пределно малка височина, ще започне в 15.00 часа, а преди това зрителите ще могат да наблюдават прашутни скокове, представени от самолети и десантни части на Българската Армия. Самолети МиГ-21 и МиГ-29 ще бъдат изложени на статичен показ, а демонстративната група показва своето въздушно представление със самолети F-16 (C и D варианти).

Заповядайте!!!

Поздрави, Байко :bigwink: !!!

Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

Дано има голям интерес и се види от повече хора, заслужава. А ние, които нямаме възможност да го видим на живо ще има ли снимков и друг материал, благодаря :)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Завиждам благородно на тези който ще са там...ама искам и аз...де съм...писна ми да гледам пътнически самолети и един Ми-18 да обикаля по-цял ден...искам и аз...ама ще е друг път...рпък може и на тях да е,а не само отдоло. :crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

Разгледах ги всичките и по новините гледах за тях, но ми стана по интересно за българите, които се занимават с това...забравих как се казваше парадния ни "състав"...и интересното е, че е от два самолета...можеш ли да кажеш повече за това...

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
:head_hurts_kr: Да де Ми 14... :post-20645-1121105496: без да исках обърках.Като гледам найстина е било хубаво...жалко че и наще не са летели за да покажат Виш пилотаж. :crazy_pilot: Клипчето с разминаването беше супер.
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...