Отиди на
Форум "Наука"

НЯМА ПОЛИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ


Guest Diabolik

Recommended Posts

Тази Нощ ми се обадиха от СОТ, че са се опитали да ми разбият магазина. СОТ бяха там на място, отчетоха случая и го предадоха в полицията. От полицията казаха че няма да поемат случая защото няма установени липси, и отказаха да дойдат. Търси ли си извинение че нямало липси че нямало материални щети и прочието. Материални щети има, ама явно полицията охравяна само собстваното си спокойствие, и тези големи престъпници, които си плащат на полицията, за да бъдат пазени. СРАМ и ПОЗОР за българската полиция, българската полиция е срам,позор и посмешище за полицейската професия по света, българсият полицай, е срам, позор и посмешище с дебел от бездействие корем, и дебел от нагушени подкупи врат, за полицайте по света.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Нещо не е наред, говорил си с някой нисък служител. Иди и си пусни жалба в районното. Имаш опит за кражба, той трябва да се провери и разследва. Не е нужно да има нещо изчезнало, за да дойде полиция. Опитът за престъпление също е престъпление. Да не се правят на ударени.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Ами нещата стоят така:

1. Можеш да подадеш жалба.

2. Като подадеш жалба, след това ще те извикат да дадеш сведение (ако не идеш ще те глобят и ще те откарат принудително)

3. После ще те извикат за разпиткато свидетел (ако не идеш ще те глобят и ще те откарат принудително)

4. После може да те извикат да разпознаваш или за очна ставка ... след това делото може да се прекрати

5. Ако не се прекрати, ще те извикат за разпит в съда (ако не идеш ще те глобят и ще те откарат принудително) . Адвокатите на крадците боледуват щафетно - т.е. така ще ходиш 5-6 пъти (ако не идеш ще те глобят и ще те откарат принудително), но делото ще се отлага.

6. Ако оправдаят крадците - приключва до тук. Ако не те ще обжалват. За това какво ще стане в по-горната инстанция вж. т.5

7- Ако пак не ги оправдаят, вж. т. 6.

8. И да ги осъдят, най-вероятно те нямат пари, тъй че няма как да си събереш обезщетението.

9. Дори и да ги осъдят, правосъдната министърка г-ца Тачева подготвя закон за амнистия - т.е. извършеното от тях ще се окаже, че не е престъпление (казано по простичко, макар и не съвсем точно - иначе казано, ще се заличи престъпния характер на извършеното).

И не забравяйте - живеете в България където законите са правят от тези, които крадът най-много!

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Не е никак далеч от истината казаното от Галахад.... То в случая имаме опит за кражба и май само е пострадала вратата. Ако няма вреди или са малки, наистина не си струва заниманието. Ако обаче има - тогава ще се ходи и на дознанието, и на съда и навсякъде.

На какво прилича отвътре наказателния ни процес не е за приказане, така. Но все пак това е единствения начин.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...