Отиди на
Форум "Наука"

Инициатива


mikah

Recommended Posts

  • Потребител

Моля читателите на форума да ме извинят, но през последните дни, а и известно време занапред основното ми внимание макар и временно ще бъде насочено към една друга инициатива и според мен особено важна защото е опит за преодоляване на проблемите в съдебната система на България. Сега дали ще има успешен край разбира се не мога да знам. Но силно се надявам. За тези които се интересуват нека в зависимост от браузъра им натиснат или копират следния линк:

http://mikahad.googlepages.com/mikah

или

http://www.focus-news.net/?id=n465525

Моля Ви обаче да не слагате постинги в този форум за тази инициатива. Най ще е полезно да си се придържаме само към темата за География на психологията. Всеки обаче разбира се може свободно да я коментира навсякъде другаде или да ми пише на mikah@abv.bg.

Warlord: Изпълнявам желанието на потребителя, създадената тема ще стои заключена, за въпроси и препоръки - се обръщайте към автора на посочения мейл адрес.

Редактирано от Warlord
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...