Отиди на
Форум "Наука"

zahar4e

Потребител
 • Брой отговори

  205
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  2

Репутация

191 Студент

Всичко за zahar4e

 • Рожден ден 26.02.1984

Лична информация

 • Пол
  Жена
 • Пребиваване
  София

Последни посетители

4319 прегледа на профила
 1. zahar4e

  Музейни експозиции в България

  Исторически музей, гр. Котел
 2. zahar4e

  Музейни експозиции в България

  Музей на Котвата, гр. Ахтопол
 3. zahar4e

  Музейни експозиции в България

  Дорис, сигурна бях че ще ги оцениш, сещах се точно за теб и за г-н Гербов, докато пусках темата:) И на мен ми беше интересна тази пищна българка - периода е средновековието! А на мен фаворит ми е тази монетка: пише МВР, професионално изкривяване:)
 4. zahar4e

  Музейни експозиции в България

  Исторически музей, гр. Поморие
 5. zahar4e

  Музейни експозиции в България

  Пропуснах да спомена, че фотографът съм аз ( Цветелина Захариева ) и ако някой иска да ползва снимките за нещо, няма проблем, но изрично да спомене кой е авторът.
 6. zahar4e

  Музейни експозиции в България

  Археологически музей, гр. Несебър
 7. Бих желала да отворя тази тема и да споделя своята фотографска колекция от археологически артефакти, изложени в българските музеи. Отварям я с любов към историческата наука, фотографското изкуство и дебатите, които се случват тук. А пък ако снимките ми спомогнат за някоя смела хипотеза, родена от нечии буден ум, ще бъда безкрайно горда. Споделям експонатите без описания, все пак ако някой желае да ги види на живо, отправям покана да посети музея! Археологически музей, гр. София
 8. zahar4e

  Семейна военна история

  За мен е огромна радост и гордост, че лъвът от Мемориала в чест на загиналите от 1-ви и 6-ти Пехотни полкове отново е на мястото си!

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×