Отиди на
Форум "Наука"

Dobri_I

Потребител
 • Брой отговори

  283
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  2

Dobri_I last won the day on Юни 30 2019

Dobri_I има най-харесвано съдържание!

Репутация

299 Студент

Всичко за Dobri_I

Последни посетители

1849 прегледа на профила
 1. Анджък. Според текста въпросната Акага е назначена от вожда на утигурите Анагай. Къде е упомената етническата принадлежност на хората подвластни на Акага (скити е много общо - може да са утигури, може да са савири, може да са всякакви)? Обаче въпросният Анагай е протеже на тюрките - воюва от тяхно име в Крим. Напълно е възможно Анагай да е спомогнал за подчинението на утигурите и за награда Турксант да го е правил наместник на най-западните области на Хаганата. Това обяснява както наличието на тюркски войски в армията на Анагай, така и назначаването на нови, верни на него и на тюрките, в
 2. 1. В пасажа се говори за утигури, а не е доказано, че утигури е еднозначно с оногондури (еквивалентността е теория, която е базирана само върху логически разсъждения, но не и на някакъв материал - хроники, археология и пр.). 2. В представения пасаж не се казва нищо за обиталищата на утигурите. Споменава се единствено преминаването на пратениците през областта Акага. Никъде не е казано, че в тази област живеят утигури. Дори ако се замислим, е по-вероятно областта да е била населена от подчинено на утигурите население (а не от самите утигури) над което е властвала Акага (назначена там от у
 3. Аз продължавам да не разбирам за какво извинение се говори. Да се извиним, че сме спазвали правилата на войната (каквито са били през ВСВ) или какво? Ама били убивани ятаци и други "цивилни" помагачи - нормално е било за периода и не е срещу правото (има си решение на съда, но явно за някои върховенството на правото е без значение и затова говорите за някакви чувства, емоции и други общи приказки). Самият факт, че сърбите замитат случаят е показателен - ако наистина имаше някакво престъпление те щяха сами да искат разследване.
 4. Сега остава: 1. Да докажеш, че динлините (споменати за пръв път около 200 г. п. Хр.) са наследници на Караскуската култура (съществувала до около 800 г. п. Хр.). 2. Да докажеш етническо смесване между кимерийците и Караскуската култура (или може би, че са едно и също?).
 5. Има и други клипове на случката. Въпросните две момиченца (по-точно левундерски боклуци) атакуваха и събориха човек от инвалидната му количка. Даже много леко се отърваха - полицията трябваше да се намеси чак след като им избият зъбките, на въпросните невинни момиченца.
 6. Отлично, обаче съдът е решил, че няма военно престъпление. Тоест всичките Ви съждения са чиста манипулация.
 7. Какво си значение имат някакви си 500 години и 5000 километра.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...