Отиди на
Форум "Наука"

Позор в Аулата на Софийския университет ...


JImBeam

Recommended Posts

  • Потребител

Чета и не мога да повярвам..

"/Поглед.инфо/ Никого не наричам персонално „фашист”. Нека читателят сам да си прави изводите.

Вчера получих покана по електронната поща. Гласеше: „Европейски съвет за външна политика и Полският институт в София имат удоволствието да Ви поканят на дискусия между Адам Михник и Иван Кръстев „Европейските капани пред демокрацията. Русия, Украйна, корупцията”. Модератор: Тони Николов. Събитието ще се състои в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски” на 29 май 2014 г., четвъртък от 18:30 до 20:30 ч.” Реших да отида, за да чуя различните гледни точки по въпроса за случващото се в Украйна и каква е полската гледна точка, при положение, че Полша е първата жертва на фашизма във Втората световна война. Дали щяха да си затворят очите за геноцида в Украйна? Щяха ли да позволят една човеконенавистна идеология да взима жертви от другата страна на източната ѝ граница? Щеше ли Михник да обвини лицемерно Путин за всички злини по този свят? Интересуваше ме и как ще отговори другата страна, защото за мен „дискусия” означава възможността да чуеш различни мнения...."

http://bulgarski.pogled.info/news/55248/Pozor-v-Aulata-na-Sofiiskiya-universitet-i-triumf-za-fashizma?fb_action_ids=881987405148537&fb_action_types=og.likes

Редактирано от JImBeam
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...