Отиди на
Форум "Наука"

Съвременни предизвикателства пред педагогическата наука и социалната работа


Recommended Posts

  • Администратор
Международна конференция "Съвременни предизвикателства пред педагогическата наука и социалната работа"
На 6 юни 2014 г. от 10.00 ч. в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще бъде открита Международна конференция на тема: "Съвременни предизвикателства пред педагогическата наука и социалната работа", организирана от Факултета по педагогика и Интегралния център за електронно обучение .
Конференцията ще се проведе на 6 и 7 юни 2014 г. в Ректората на СУ „Св. Климент Охридски”. Към нея ще се състои Докторантски научен семинар на тема „Докторантски изследвания в отговор на съвременните предизвикателства пред педагогическата теория и практика“.
Целите на конференцията са да стимулира научен дебат по методологически, теоретични, практически, нормативни и технологически аспекти на съвременното обучение и възпитание; да събере заедно изследователи, преподаватели, докторанти и учители както от страната, така и от чужбина, които да споделят своите гледни точки, пречупени през призмата на техните изследвания и опит; да провокира диалог, който да продължи в глобалната мрежа и след приключването на конференцията.
Предвидена е работа в три основни секции: Теоретико-възпитателни, историко-педагогически и образователно-управленски рефлексии, висше образование; Съвременното образование (предучилищно, средно, специално, неформално) – концептуализация и практики и Електронното обучение – предизвикателство пред традиционните образователни практики, както и в Докторантския научен семинар.
Участие са заявили над 170 университетски преподаватели, учители, докторанти.
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 17 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...