Отиди на
Форум "Наука"

Хомо Галактикус


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Както когато Хомо Сапиенс е възникнал от маймуната с нови възможности за развитие, а маймуната е останала животно (без развитие), така и сега от Хомо Сапиенс възниква НОВ ВОДЕЩ БИОЛОГИЧЕН ВИД - ХОМО ГАЛАКТИКУС (Космически, на първо време Галактически Човек). След възникването на новия вид Хомо Сапиенс ще остане животно (без развитие), както маймуната и всички преди нея видове.

Този факт се дължи на ДУХА, квантът (зародишът) на живота, дошъл от Слънцето, което е микро вселена, в която животът се развива така, както и в нашата Вселена. По същия начин както нас, когато овладеем надсветлинните скорости и напуснем Вселената (тя е с диаметър 1028 см.), микро цивилизации със своята история (минало) и със своите технологии (бъдеще) напускат звездите. Именно тези микро цивилизации са зародишите на живота около звездите. В Библията и в Корана са наречени СВЕТИЯ ДУХ. Всички зародиши (ДУХОВЕ) се преселват във всеки последен (водещ) биологичен вид и така оставят стария вид без технологии (информация) за развитие. Т.е. животните (старите видове) нямат духове (нямат развитие). Сега е историческият момент за проявление на новия вид - Хомо Галактикус, а Хомо Сапиенс остава поредното животно (без духове, без развитие, без логическо мислене). Затова, ако новият вид не се осъзнае и не вземе управлението на развитието, Земята ще загине от безпросветни катаклизми...

доказа се, че НОРМАЛНО човек би трябвало да живее до 1000 години, ако спазва природните закони, а някои индивиди при опрeделени условия могат да живеят години, изразени от число 1 с 24 нули (1024 години); контакти с други цивилизации и форми на живот; деца на 11-12 годишна възраст ще решават задачи за студенти (операция по-проста от събирането, интегралното и диференциалното смятане - без граници... компютри - милиони пъти по-бързи от сегашните). НОВА ПРИРОДОСЪОБРАЗНА ОБЩЕСТВЕНА ЙЕРАРХИЯ. Горното можем да постигнем за 5 години от момента на започване на програмата !!! За съжаление, докато не се смени обществената система, която спъва не само развитието, но и унищожава Живота на Земята, тия открития никога няма да бъдат реализирани. А как да бъде сменена системата, отговор дават следващите раздели.

Тази теория показва, че Слънцето ще започне да се разширява и до 300-500 години ще достигне Астероидния пояс (отвъд орбитата на планетата Марс и до орбитата на планетата Юпитер). Това е едно от решенията на уравненията, изчисляващи продължителността на ЖИВОТА на звездните системи. Другото решение показва МИГНОВЕНО избухване на Слънцето и за 6 секунди след него ние и Земята ще сме плазма...

Теорията на Айнщайн е ЧАСТЕН случай на тая теория, както и Законът на Нютон за Гравитацията. Авторът е доказал Великата теорема на Ферма, както и такива, за които Нобеловият комитет, различни държави и фондации дават НАГРАДИ за милиони. Само че са поставили уловки и тарикатлъци парите да ги вземат не реалните откриватели на решенията, а всевъзможни фалшиви, измислени и натъкмени слуги на системата.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 32 минути, Frujin Assen said:

... сега от Хомо Сапиенс възниква НОВ ВОДЕЩ БИОЛОГИЧЕН ВИД - ХОМО ГАЛАКТИКУС (Космически, на първо време Галактически Човек).

... когато овладеем надсветлинните скорости и напуснем Вселената (тя е с диаметър 1028 см.), микро цивилизации със своята история (минало) и със своите технологии (бъдеще) напускат звездите.

Ако си вземеш тротинетка това не те прави нов вид сапиенс. Същото е и с всякакъв вид превозно средство. Нов вид би имало, ако наистина има радикални промени в генома на човека, които го приспособяват към тази ГАЛАКТИКУС категория, като примерно да устоява на радиация. Нищо такова не се наблюдава. Нещо повече, условия далеч по-комфортни, като да речем езерата, не са били достатъчно удобни за живот на хората, та какво остава за убийствените извън планетата ни.

Преди 32 минути, Frujin Assen said:

В Библията и в Корана са наречени СВЕТИЯ ДУХ. Всички зародиши (ДУХОВЕ) се преселват във всеки последен (водещ) биологичен вид и така оставят стария вид без технологии (информация) за развитие. Т.е. животните (старите видове) нямат духове (нямат развитие). Сега е историческият момент за проявление на новия вид - Хомо Галактикус, а Хомо Сапиенс остава поредното животно (без духове, без развитие, без логическо мислене). Затова, ако новият вид не се осъзнае и не вземе управлението на развитието, Земята ще загине от безпросветни катаклизми...

Какви са тези сектантски проповеди?

 

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...