Отиди на
Форум "Наука"

Диктовките на възнесените Учители


Recommended Posts

  • Потребител

Светът е бил не веднъж свидетел на не един феномен.Раждане на религии, пророци, гадатели от световен мащаб са опитвали да предупредят, помогнат, насочат.Ванга, Нострадамус и много други, отричани или отхвърляни, поругавани, или обожествявани.Аз вярвам, че един чист човек, познал тайнствата и всеобхващащата любов на божественото, би могъл да се превърне в канал, в път, в една истинна правда за търсещите.

Искам да споделя с вас феномена Татяна Микушина, и цялата любов, която пия жадно от нейните дарове.

Отворете сърцата си за Божествената любов и ще промените този свят

Присъствие на Безусловната Любов

7 март 2005

АЗ СЪМ Присъствие на Безусловната Любов в твоя храм. Божествената Любов е твоето главно и доминиращо качество.

Ние те избрахме за наш Посланик именно заради преобладаването на качеството Любов в твоето сърце.

Твърде голямо е нарастването на силите на анти любовта в твоя свят. Ние сме опечалени от това.

От всички Божествени качества Любовта е най-голямото. Стремежът към любов, желанието да обичаш и да бъдеш обичан е присъщо на всяко живо същество. Именно заради нарушения на Божествения Закон вследствие на злоупотреба със свободната воля по времето на древните Лемурия и Атлантида точно в това качество са нанесени най-големи изкривявания.

Ако можехме да възстановим това качество в цялата му пълнота в душите само на няколко човека, намиращи се във въплъщение, ние много скоро бихме разпространили това качество по целия свят. Това качество, против което е невъзможно да се устои.

То е това, което дава мигновено съзвучие с Божествената Реалност.

Много често се смесва това качество с половия инстинкт. Оттук идват и всевъзможните сексуални извращения.

Способността на човека да твори се проявява посредством проявата на творческата мощ чрез Любовта. И същата тази творческа мощ, която участва при зачатието на децата, лежи в основата на всичко, което човек създава в своя живот.

В основата си човекът е подобен на Бога. Основното качество на Бога това е Любовта. Затова човек не може да не твори.

А творческата мощ се проявява точно дотолкова, доколкото тя не е ограничена от блоковете анти-любов, внедрени в съзнанието на човека от вън и поддържани от неговото несъвършено съзнание отвътре.

Съвършеният Пламък на Любовта постъпва в този свят чрез вашето АЗ СЪМ Присъствие. Но на пътя на този поток от Любов се намират филтри от вашите несъвършени чувства и мисли. И потокът се изкривява. Вие проявявате Божествената Любов постоянно. Вие не може да не проявявате това качество, тъй като то е присъщо на цялото творение. Вие трябва просто да почистите филтрите на вашето съзнание, на вашето възприятие за Божествената Реалност.

Открийте сърцата си за Любовта, за Божествената Любов и вие ще измените този свят. Няма сила в този свят, която може да бъде по-мощна от Любовта.

Затова тези сили, които са взели решение да се отделят от Бога паразитстват преди всичко от изкривената Божествената Любов. Цялата сексуална индустрия, порнографията, стереотипните взаимоотношения между половете, пропагандирани и тиражирани от средствата за масова информация, са насочени именно към това да задържат проявата у вас на Божествената Любов.

Изглежда безобидно да погледате филм, култивиращ вашия стремеж за удовлетворяване на половия инстинкт. Изглежда безобидно да погледате голо женско тяло, рекламиращо предмети, които съвсем не са ви нужни за вашето духовно израстване.

Но във вашето съзнание ще се всели ненавист към Божествената Любов. Вие доброволно укрепвате филтрите, вместени във вашето съзнание и пречещи ви да проявявате истинската Любов в живота си.

Съществува толкова голяма разлика между изначалното Божествено Проявление на Любовта и това разбиране за любовта, което трайно се е установило от времето на падналите цивилизации, че даже е трудно да се направи сравнение.

Това е като живота и смъртта.

Едно от качеството на светите хора е способността да получават нектар от Божествената благодат в своето сърце. Няма такова удоволствие в този физически свят, което би могло да се сравни с получаването на Благодатта Господня.

Само чистите сърца са способни да получават тази Благодат.

Потокът на Божествената енергия, потокът на Божествената Любов преминава по всичките ви тела като ласка. Вие чувствате екстаз във всяка чакра, във всеки енергиен център.

Дори най-хубавото сексуално удоволствие, което можете да получите във физическия живот, е невъзможно да се сравни с това преживяване на Благодатта, изпратена ви от Бога.

Замислете се толкова ли е безобидно, когато гледате порнографски филми, допускате сквернословие, присъствате в едно общество с хора допускащи грозни мисли и постъпки по отношение на жените и взаимоотношенията между половете.

Всяка такава отрицателна вибрация способства за отделянето ви от Божествената Любов.

Съзерцавайте цветята, природата, усмивката на децата. Пазете постоянно любовта си от всякакви прояви на анти-любов. Пазете близките си, децата си. От представата, която ще получи новото поколение за Любовта, зависи бъдещето на вашата планета.

Истинската Любов започва с почитане на жената, Майката. И тези чувства, които изпитвате към своята Майка, могат да наложат отпечатък върху целия ви живот. Най-щастливи са тези семейства, в които се е наложила традицията за уважение към Майката, като пазител на домашното огнище.

Нека никога съзнанието ви да не бъде обременено от некачествени мисли, насочени срещу Майката, срещу женското начало.

Всички вие сте майки в този свят. И мъжете и жените. Вие сте се спуснали във въплъщение, за да овладеете качеството на Божествената Майка. Затова правилното отношение към жената, към Майката ще бъде залог за успешното овладяване от вас на качеството на Божествената Майка. И без това овладяване вие не можете да достигнете Отца и Сина.

Желая ви да овладеете Божествената Любов във вашите сегашни въплъщения.

АЗ СЪМ Присъствие на Безусловната Любов и ви погалвам с лъчите на моята Любов.

Източник на информацията: http://www.sirius-bg.iskri.net/dictations/04love0703.htm

© Татяна Микушина, 2005

На тези, които търсят...

На всички, намерили своя път...

50.gif

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...