Отиди на
Форум "Наука"

Бизнес с щамповане на тениски


Recommended Posts

  • Администратор

Какво е нужно, за да стартираме бизнес с щамповане на тениски?

 
Online-T-Shirt-Business.jpg

 

Последните две години се появиха много нови бизнеси, които продават тениски и по групите виждам все повече въприси от рода на „Какво е нужно, за да стартираме бизнес с щамповане на тениски?“.

Тук ще се опитам освен да отбележа най-важните неща, които са нужни, за да се стартира бизнес с печат на текстил и рекламни материали, но и една друга гледна точка.

От самото начало ще отбележа, че без да се работи здраво по всеки един бизнес няма как да има успех. Всичко може да се постигне с много работа и постоянство. Лично аз съм виждал как няколко подобни бизнеса се провалиха, защото хората просто не искаха да работят и да развиват собствените си идеи. Вместо това предпочетоха да работят и да развиват чужди идеи за чужди успехи.

В България вече има прекалено много подобни бизнеси и много малки печатници, но няма качество. Прекалено много се неглижират клиентите, които вече имаме и се набляга винаги на нови клиенти. Пазара в България е малък и е нужно да държим на нашите клиенти, да ги уважаваме и да ги награждаваме за това, че са ни лоялни. Да ги стимолираме да продължават да се връщат и купуват от нас.

Ето и най-важните неща, които трябва всеки предприемач да има, за да може да стартира „бизнес с тениски“:

printing-direct-to-garment.jpg

Цялата статия: 

https://print.chitatel.net/kakvo-e-nuzhno-za-da-startirame-biznes-s/

Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...