Отиди на
Форум "Наука"

Украйна спечели конкурса EUROVISION 2022


Recommended Posts

  • Администратор
Песента Стефания, оргинално посветена на майката на солиста на групата Олег Псюк, е с ново мощно послание в контекста на унищожителната война, която принуди много украински деца да станат задълго бежанци.
 
„Стефания, мамо, Стефания, вероятно силата на волята няма да ми бъде отнета и винаги ще идвам при теб по разбити пътища“.
 
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор История

Политическо решение - очевидно е.Вярно е че Украйна има нужда от морална подкрепа в борбата с агресора но не съм убеден че това беше най добрата песен. 

  • Харесва ми! 1
Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

Дори и да няма никакви външни фактори, то печели тази песен, която има най-много гласувания извън собствената си страна. Т.е. всички украинци и всички, които подкрепят Украйна да са гласували от цяла Европа - ето ти резултата.

Което е супер нормално - аз също бих гласувал за Украйна без значение от песента. Точно, за да покажа някаква солидарност.

Клипа е много силен!

  • Харесва ми! 1
Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...